Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά το 2023, το Ice Speedway Berlin επιστρέφει στο διεθνές ημερολόγιο αγώνων. Εάν βρίσκεστε στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 3 και 4 Μαρτίου 2023 και σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες ταχύτητας πάγου από τη Γερμανία και όχι μόνο, τότε μάλλον θα θέλετε να έχετε στα χέρια σας ένα από αυτά τα εισιτήρια. 

Το τελευταίο Ice Speedway Berlin έλαβε χώρα από τις 27 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2020 και ήταν ένα από τα τελευταία μεγάλα γεγονότα μηχανοκίνητου αθλητισμού πριν από τις παγκόσμιες διακοπές λειτουργίας διαφόρων εκδηλώσεων που σχετίζονται με την συνεχιζόμενη πανδημία του Covid19. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το άθλημα, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε αυτό το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της εκδήλωσης Ice Speedway του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 48η διοργάνωση Ice Speedway του Βερολίνου το 2023 θα είναι λίγο διαφορετική από ό,τι οι προηγούμενες. Μετά τις κακοτυχίες των τελευταίων ετών, όλοι ήλπιζαν σε μια κανονική διεξαγωγή του Ice Speedway στο Βερολίνο το 2022. Ωστόσο, προέκυψαν προβλήματα με τα μηχανήματα που σχετίζονται με τη συντήρηση της επιφάνειας του πάγου της πίστας και η εκδήλωση του 2022 ήταν δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Μετά την επίλυση αυτού του προβλήματος, όμως, ένα άλλο εμφανίστηκε για να πάρει τη θέση του.

Λόγω διακοπής των συζητήσεων μεταξύ των διοργανωτών της εκδήλωσης και της FIM, για πρώτη φορά, η διοργάνωση Ice Speedway του Βερολίνου δεν θα έχει το στάτους ούτε Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ούτε Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ενώ οι ξένοι αναβάτες προσκαλούνται να παρευρεθούν, δεν θα είναι ένα κανονικό, εγκεκριμένο γεγονός που αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου ημερολογίου Πρωταθλήματος – κάτι πολύ ασυνήθιστο για αυτό το γεγονός, πράγματι.

Παρόλα αυτά, οι κορυφαίοι των αγώνων ταχύτητας πάγου συμπεριλαμβανομένων των Hans Weber, Max Niedermaier και Fyn Loheider έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους για την εκδήλωση του 2023. Πρέπει να περάσουν καλά όλοι—τόσο οι αναβάτες που συμμετέχουν όσο και οι θεατές που παρακολουθούν από τις εξέδρες του Eisstadion Wilmersdorf, όπου θα διεξαχθεί το 2023 Eisspeedway Berlin (όπως λέγεται στα γερμανικά).
 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης