Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αγορά της Μαλαισίας, μια νέα εταιρία μοτοσυκλετών έχει κάνει πάταγο χάρη στην προσιτή αλλά εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων της. Η νεοσύστατη μάρκα είναι σε θέση να το κάνει αυτό συνεργαζόμενη με κατασκευαστές στην Κίνα για να παρέχει την τεχνολογία και να χειρίζεται την κατασκευή. Το πιο πρόσφατο μοντέλο της Aveta είναι η σπορ, απευθυνόμενη σε νέους αναβάτες, VZR250.

Η VZR250 είναι το πιο σπορ μοντέλο της εταιρίας μέχρι σήμερα, με μια αξιοπρεπή απόδοση 25 ίππων και 20 Nm ροπής από έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 250cc, υγρόψυκτο, με ψεκασμό. Η ισχύς αποστέλλεται στον πίσω τροχό μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων με αλυσίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Aveta VZR250 διαθέτει διπλά δισκόφρενα μπροστά, ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι και ρυθμιζόμενο πίσω μονοσόκ με προφόρτιση. Επιπλέον, το επιθετικό πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από μερικές από τις πιο δημοφιλείς σπορ μοτοσυκλέτες της αγοράς. Για παράδειγμα, η πρόσοψη μοιάζει με αυτή της Honda CBR650R, ενώ η συνολική σχεδίαση του φέρινγκ μοιάζει πολύ με αυτή της Yamaha YZF-R3.
H μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης φώτα LED με σπορ DRL μπροστά για να της δώσει μια πιο απειλητική εμφάνιση.

Όσον αφορά την τιμή και τη διαθεσιμότητα, η Aveta προσφέρει την VZR250 σε τρεις χρωματισμούς που αποτελούνται από Jet Black, Firebird Red και Air Force Blue. Στην Μαλαισία η μοτοσυκλέτα πωλείται στην προσιτή τιμή των 14.998 Malaysian Rinngit, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 3.240 ευρώ.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης