Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να βρεθεί μια μάρκα δικύκλων στην 1η θέση των πωλήσεων είναι κάτι πολύ σημαντικό και πάντα είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και συνολικής προσπάθειας. Σε ορισμένες περιπτώσεις πέρα από τα παραπάνω ένα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, ρόλο μπορεί να παίξουν και οι συγκυρίες.

Όταν όμως η Γκοργκόλης Α.Ε. με την SYM κατακτά την 1η θέση στις πωλήσεις για εννέα συνεχόμενα χρόνια τότε θα λέγαμε ότι: O συνδυασμός, της ποιότητας της μάρκας, της σκληρής δουλειάς και των σωστά υπολογισμένων κινήσεων – επιλογών της εταιρίας είναι που έφερε αυτό το διαχρονικό αποτέλεσμα.

MAXSYM TL 508 TCS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τεχνολογία και η αξιοπιστία των προϊόντων της SYM είναι αποδεδειγμένη και επιβεβαιωμένη εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις που καταγράφουν τα μοντέλα της εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Η χρονιά που μας πέρασε δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αναδεικνύοντας την SYM ως τo Νο1 brand της ελληνικής αγοράς για 9η συνεχή χρονιά!. Πιο συγκεκριμένα, η SYM κατέκτησε το 25,1% της αγοράς δικύκλων, διατηρώντας την πρώτη θέση που κατέχει εδώ και πολλά χρόνια.

SYM Symphony ST 200 Top Box - ST 125

Το best seller μοντέλο της SYM είναι το Symphony ST 200, το οποίο κατέγραψε 2.411 ταξινομήσεις μέσα στο 2022, διατηρώντας κι αυτό με τη σειρά του τον τίτλο του Νο1 σε πωλήσεις μοντέλου, ανεξαρτήτως κυβικών και κατηγορίας!

Symphony SR 125

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί το γεγονός ότι η SYM διαθέτει πέντε μοντέλα στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, με τα Symphony ST 200 και Symphony SR 125, να κάνουν το 1-2 στην κορυφή. Τα υπόλοιπα μοντέλα που ανήκουν στα 10 δίκυκλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην χώρα μας είναι τα VF 125, Symphony ST 125 και JET-X 125.

VF 125

 

.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης