Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati και η Lamborghini έχουν χτίσει μια ισχυρή σχέση τα τελευταία χρόνια. Ο κατασκευαστής από την Bologna παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο εμπνευσμένο από τη Lamborghini με μια ειδική έκδοση Diavel 1260 τον Νοέμβριο του 2020. Οι δύο ιταλικές εταιρείες ήρθαν ακόμα πιο κοντά με την εμφάνιση του εξαιρετικά περιορισμένου Streetfighter V4 Lamborghini στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Τώρα, τα βασικά στελέχη της Motor Valley θα συνεργαστούν ξανά, με το Μουσείο Ducati και το Μουσείο Automobili Lamborghini Experience. Το πακέτο θα  επιτρέπει στους θαυμαστές και των δύο εταιρειών να δουν δύο μουσεία σε μια μέρα. Οι επισκέπτες όχι μόνο επωφελούνται από μειωμένη είσοδο, αλλά η Ducati και η Lamborghini παρέχουν μεταφορά με λεωφορείο μεταξύ των δύο μουσείων. Πρόκειται για ένα ταξίδι 24,4 χιλιομέτρων (απλή διαδρομή) από το Borgo Panigale στο Sant’Agata Bolognese.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Museum Experience, που προσφέρεται μεταξύ 25 Μαρτίου και 7 Μαΐου 2023, θα λαμβάνει χώρα τα Σαββατοκύριακα. Οι ξεναγοί θα εναλλάσσουν προγράμματα ιταλόφωνων και αγγλόφωνων κάθε Σαββατοκύριακο με όριο 15 επισκεπτών για όλες τις εκδρομές.

Εκτός από την κοινή Μουσειακή Εμπειρία, η Ducati θα προσφέρει επίσης τις Περιηγήσεις Discovery από την 1η Απριλίου έως τις 7 Οκτωβρίου 2023. Αυτές θα περιλαμβάνουν τον Επιμελητή του Μουσείου Ducati, Livio Lodi, ως “δάσκαλο”. Χάρη στην τεχνογνωσία και τη γνώση της εταιρείας που έχει ο Lodi, οι Ducatisti μπορούν να περιμένουν αξιομνημόνευτες ιστορίες και άρθρα που δεν έχουν ξαναδεί. Το Μουσείο Ducati θα πραγματοποιεί την ξενάγηση του Livio Lodi μόνο ένα Σάββατο κάθε μήνα. Η εκδήλωση θα περιοριστεί επίσης σε ομάδες μόλις 12 επισκεκτών.

Για να αγοράσετε εισιτήρια τόσο για το Μουσείο Ducati και το Automobili Lamborghini Museum Experience όσο και για το Discovery Tours, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Ducati ή της Lamborghini. Η Ducati και η Lamborghini αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή μια συνεργασία που δυναμώνει κάθε χρόνο. Οι δύο εταιρείες μπορεί να κοιτάζουν το μέλλον με τα συνεργατικά τους έργα, αλλά η τελευταία κοινή προσπάθεια γιορτάζει την πλούσια ιστορία και των δύο εμπορικών σημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης