Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η H μοτοσυκλέτα ονομάζεται Honda CBR1000RR-R SPA 100.συνεργασία με την DG Sport. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα έτοιμη να βγει στην πίστα για την απόλυτη εμπειρία track day η οποία είναι αφιερωμένη στην πλέον διάσημη πίστα στον κόσμο, το Spa-Francorchamps.

Φέτος η βελγική πίστα γιορτάζει τα 100 της χρόνια και η αγωνιστική ομάδα DG Sport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Μοτοσυκλέτας είχε την έμπνευση να ετοιμάσει μια πολύ ειδική έκδοση του CBR για να τιμήσει την πίστα. Εξωτερικά η μοτοσικλέτα μπορεί να μοιάζει πολύ με εκείνη της παραγωγής, αλλά κάτω από τα φέρινγκ έχουμε αρκετές εκπλήξεις.

Μια CBR1000RR-R αφιερωμένη στη θρυλική πίστα του Spa.

Αγωνιστικό κιτ στον κινητήρα από το HRC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πρώτη φάση, έχουν αφαιρεθεί όλα εκείνα που κάνουν τη μοτοσυκλέτα ικανή για κίνηση στο δρόμο. Η Φέτος το μοντέλο CBR γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής του.μοτοσυκλέτα στη συνέχεια δόθηκε στον ειδικό στις μετατροπές Mario Kupper ο οποίος περιποιήθηκε τις αναρτήσεις. Το εμπρός πιρούνι της Showa απέκτησε εσωτερικά ελατήρια της Ohlins, ενώ πίσω τοποθετήθηκε το εξαιρετικό Ohlins TTX αμορτισέρ. Το ABS στα φρένα αφαιρέθηκε και αλλάχτηκαν τα τακάκια με αγωνιστικού τύπου και η ακτινική τρόμπα από την Corsacorta.

Ο κινητήρας έχει αναβαθμιστεί με το αγωνιστικό κιτ του HRC από τα Superbike και συνοδεύεται επίσης από σύστημα εξάτμισης της Arrow. Η GBRacing ανέλαβε την προστασία του κινητήρα, τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ και κλιπόν, ενώ στα ελαστικά χρησιμοποιήθηκαν τα σλικ της Dunlop. Η μοτοσικλέτα θα γίνει διαθέσιμη κατά παραγγελία, ενώ η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί.

Η αποκάλυψη της CBR1000RR-R του 2022.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda ετοιμάζει “Dream Team” για το Dakar 2022

Φουντώνουν οι φήμες για νέο Honda CB1100 Hawk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης