Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μετά τη βόμβα της προηγούμενης εβδομάδας ότι το Grand Prix της Αυστραλίας δε θα πραγματοποιηθεί Ο Marc Marquez έχει κερδίσει και τους δύο αγώνες που έχουν γίνει στην πίστα Chang.τελικά φέτος, έρχεται ακόμα μια ακύρωση αγώνα για το 2021. Αυτή τη φορά το χτύπημα δέχτηκε η Ταϊλάνδη, η οποία περνάει μια δύσκολη φάση της πανδημίας Covid-19, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Dorna να αποφασίσουν να μην ταξιδέψουν στην πίστα Chang.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Grand Prix της Ταϊλάνδης ήταν προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο, ωστόσο τώρα φεύγει από το αγωνιστικό ημερολόγιο. Τη θέση του συγκεκριμένου αγώνα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ποιο GP θα πάρει. Στην περίπτωση του Philip Island η πίστα της Πορτογαλίας πήρε τη θέση του αγώνα στην Αυστραλία.

Το νέο προσωρινό πρόγραμμα του MotoGP.

Ιαπωνία, Αυστραλία και τώρα Ταϊλάνδη μένουν εκτός MotoGP λόγω Covid-19

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την Ταϊλάνδη ίσως έχουμε διπλό αγώνα στο Aragon της Ισπανίας ή διπλό αγώνα στη Βαλένθια στο τέλος της χρονιάς. Το πιθανότερο πάντως είναι να έχουμε την προσθήκη ακόμα ενός ευρωπαϊκού αγώνα μέσα στον Νοέμβριο. Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε και ακύρωση και άλλου GP, καθώς η πανδημία επελαύνει σε πολλές χώρες του κόσμου. Η Μαλαισία, για παράδειγμα, είναι αμφίβολη στις 24 Οκτωβρίου, καθώς είναι η μοναδική πίστα που έχει μείνει στο καλεντάρι από την Ασία.

Σίγουρα εκείνος που στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους με την ακύρωση του αγώνα είναι ο Marc Marquez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή στο MotoGP του Pedrosa στην Αυστρία

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στην Petronas Yamaha ο Morbidelli

Το γαϊτανάκι της μεταγραφής του Vinales καλά κρατεί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης