Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από δύο εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι ο Dani Pedrosa θα πάρει μέρος ως έκτακτηΤο GP της Αυστρίας πραγματοποιείται στις 6-8 Αυγούστου. συμμετοχή στον αγώνα του Misano. Ο Ισπανός δοκιμαστής της KTM τελικά θα πραγματοποιήσει πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόμασταν την επιστροφή του στους αγώνες καθώς θα πάρει μέρος στο GP της Αυστρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pedrosa στα 35 του πλέον χρόνια έχει βοηθήσει πολύ την εργοστασιακή ομάδα της KTM να κάνει την RC16 ανταγωνιστική και φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα. Η μοτοσικλέτα είναι εξαιρετική, έχει φτάσει σε νίκες και βάθρα, ενώ είναι φέτος ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο με τον Miguel Oliveira.

Μάλλον δεν θα είναι η τελευταία φορά φέτος που θα δούμε τον Pedrosa να συμμετέχει σε αγώνα στο MotoGP.

Οι άνθρωποι της KTM οφείλουν πολλά στην εξέλιξη της RC16 στον Pedrosa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Dani Pedrosa το πέρασε με τη Repsol Honda. Αυτή θα είναι η Ο Pedrosa έχει 31 νίκες στην καριέρα του στο MotoGP.πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με διαφορετική μοτοσικλέτα. Ο Ισπανός είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στις πίστες αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους αναβάτες. «Στόχος μου στο GP είναι να δοκιμάσω διάφορα εξαρτήματα σε συνθήκες αγώνα».

«Βλέποντας τους αγώνες από το σπίτι μπορώ να αισθανθώ τις βελτιώσεις στις μοτοσικλέτες. Αλλά για να καταλάβω περισσότερα για το σύγχρονο MotoGP, τις νέες τεχνολογίες και πώς δουλεύουν οι στρατηγικές, θα πρέπει να κάνω μια έκτακτη συμμετοχή» είπε ο Pedrosa και κράτησε χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών. «Είναι δύσκολο να μιλήσω για προσδοκίες από τη συμμετοχή. Μπορεί να μου έρθει η αγωνιστική αίσθηση ή όχι, αλλά θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω».

Από τη χρυσή του εποχή στη Repsol Honda.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η KTM ετοιμάζει supersport μοτοσικλέτα προδιαγραφών Moto2!

Η Honda RC213V του Marquez πάει διακοπές

Ο Dani Pedrosa επιστρέφει στο MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης