Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι φήμες έχουν ανάψει και τα σενάρια έχουν αποκτήσει μέγεθος σαπουνόπερας όσον αφορά τον επόμενο Ανταλλαγή Vinales με Rins βλέπει ο Schwantzσταθμό της καριέρας του Maverick Vinales, αλλά και τον αντικαταστάτη του στη Yamaha. Τα τελευταία σενάρια πυροδότησε ο πρώην πρωταθλητής GP500 Kevin Schwantz ο οποίος έχει ένα πολύ όμορφο και σίγουρα πραγματοποιήσιμο σενάριο στο μυαλό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός αναφέρει πως ο Vinales θα έπρεπε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε στο MotoGP, δηλαδή τη Suzuki. Για τη Suzuki θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή καθώς το στυλ του Vinales ταιριάζει στην GSX-RR, ενώ η ιαπωνική ομάδα είναι άγνωστο για πόσο ακόμα θα μπορέσει να κρατήσει στις τάξεις τις τον πρωταθλητή 2020 Joan Mir.

Η κακή χρονιά του Rins μπορεί να τον φέρει στην Petronas Yamaha.

Rins και Rea υποψήφιοι για μια θέση στην Petronas Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Alex Rins ίσως δώσει μια καλή λύση στη δορυφορική ομάδα της Yamaha, την Petronas αν τελικά αποφασίσει το εργοστάσιο να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τον Franco Morbidelli. Ακόμα όμως και ο Joan Mir δε θα έλεγε όχι στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πιο δύσκολο για την ώρα.

Ακόμα ένα δυνατό σενάριο που “παίζει” είναι η επιστροφή του Jonathan Rea στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ο Jonathan Rea έχει πραγματοποιήσει δυο αγώνες MotoGP το 2012 με τη Repsol HondaMotoGP. Ο Βρετανός έχει σαρώσει τα πρωταθλήματα και τις νίκες στο WSBK με την Kawasaki και ίσως να τον ενδιέφερε μια από τις καλύτερες θέσεις στο MotoGP, δηλαδή να οδηγήσει την Petronas Yamaha. Το σενάριο αναφέρει πως ο Morbidelli θα μετακινηθεί στην εργοστασιακή Yamaha και ο Βρετανός θα πάρει τη θέση του στην Petronas.

Έχουμε ακόμα πολλά να περιμένουμε στο μεταγραφικό γαϊτανάκι του καλοκαιριού και σίγουρα κάτι που αναμένεται να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο είναι η απόφαση του Valentino Rossi να συνεχίσει ή να σταματήσει τους αγώνες. Αναμένουμε…

Ο Jonathan Rea έχει κατακτήσει 6 τίτλους στα Superbike και ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του στο MotoGP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαζύγιο-βόμβα στο MotoGP με τον Vinales να αφήνει τη Yamaha

O Oliveira απέρριψε πρόταση της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης