Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Piaggio Beverly έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό καθώς από την πρώτη χρονιά πουΟι τροχοί του Beverly 400 είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω. παρουσιάστηκε πίσω στο 2001, το ιταλικό scooter έχει αγαπηθεί. Πλέον το Beverly έχει φτιάξει τον δικό του θρύλο ανάμεσα στην οικογένεια των scooter και η ανανέωση που έκανε η Piaggio το 2021 εκτόξευσε για μια ακόμα φορά τις πωλήσεις του premium οχήματος καθημερινής χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Piaggio θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους να κάνουν δικό τους το νέο Beverly προχωράει σε μια μείωση της τιμής κατά 500 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για το Beverly 400 μέχρι τις 31 Μαΐου 2022 με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 5.990€. Καλό είναι να επισκεφτείτε έναν συνεργάτη της Piaggio διότι αυτή η ευκαιρία απλά δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς είναι διαθέσιμο το Beverly 400 HPE.

Premium scooter με ισχυρό κινητήρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Beverly 400 HPE είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα scooter της αγοράς. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ιταλική φινέτσα και σύγχρονες πινελιές συνοδεύουν το scooter της Piaggio το οποίο έχει κατακλύσει μέχρι στιγμής του ευρωπαϊκούς και ελληνικούς δρόμους. Ο κινητήρας του Beverly 400 είναι ο καινούριο μονοκύλινδρος HPE ο οποίος αποδίδει 35,4 ίππους και 37,7Nm ροπής προσφέροντας στο scooter εντυπωσιακές επιδόσεις και δυναμική συμπεριφορά.

Ένα GT scooter με πολλές δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα.

Η Piaggio πρόσεξε ιδιαίτερα την οδηγική συμπεριφορά του scooter τοποθετώντας αναρτήσεις της Showa Τι ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12 λίτρα με την αυτονομία να είναι κοντά στα 300 χιλιόμετρα!στο εμπρός πιρούνι και στα αμορτισέρ πίσω, ενώ τα δυνατά φρένα με έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση του αναβάτη. Στον εξοπλισμό, το Beverly 400 διαθέτει φωτιστικά σώματα LED, μεγάλη ζελατίνα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ψηφιακή οθόνη 5,5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Το νέο Piaggio Beverly 400 HPE μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio στην ειδική τιμή των 5.990€.

Βίντεο παρουσίασης του Beverly 400 HPE.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vespa GTS: Μια διαχρονική ιστορία περιπέτειας, φινέτσας και στυλ

Το ηλεκτρικό Piaggio 1 στα χέρια της σχεδιάστριας Feng Chen Wang

Η Vespa των “gentlemen” είναι η GTS Super 300 Racing Sixties

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης