Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η τεράστια αύξηση στις πωλήσεις μοτοσικλέτας τον μήνα Μάρτιο του 2021 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα Δυνατή αύξηση τον Μάρτιο παρέσυρε θετικά την αγοράτου 2020 φέρνει ξανά την αισιοδοξία στον κλάδο. Μιλάμε για μια αύξηση της τάξης του 107,4% έναντι του πολύ δύσκολου Μαρτίου του 2020 κάτι που παρασύρει συνολικά τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου σε αύξηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο τρίμηνο λοιπόν του 2021 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2020 είναι ανεβασμένο κατά 17,4% με 7.148 μονάδες να έχουν ταξινομηθεί σε σχέση με τις 6.086 του πρώτου τριμήνου του 2020.

Η SYM παραμένει στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων του πρώτου τριμήνου 2021

Η Honda στην κορυφή τον Μάρτιο, η SYM κερδίζει στο τρίμηνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταθλήτρια Μαρτίου στις πωλήσεις είναι η Honda η οποία μετράει 717 μονάδες και 22,3% μερίδιο O Μάρτιος του 2021 ήταν ο καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας!αφήνοντας τη SYM στη δεύτερη θέση με 550 ταξινομήσεις. Η Piaggio με τη Yamaha τα πήγαν καλά διατηρώντας καλά νούμερα πωλήσεων, ενώ οι Daytona, Kymco, BMW, CFMoto, Keeway και Vespa κλείνουν τη δεκάδα. Σημαντική άνοδο είχε η Suzuki και η Ducati τον Μάρτιο, ενώ η Triumph παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Αισιόδοξα λοιπόν τα μηνύματα καθώς αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία θα έχουμε καλά αποτελέσματα το καλοκαίρι, που αναμένεται να κινηθεί περισσότερο η αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θετικά δείγματα για τη μοτοσικλέτα τον Φεβρουάριο

Βαθιά υπόκλιση στο ολοκληρωμένο Maxsym 400i της SYM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης