Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να οδηγήσουμε πρώτοι το νέο Yamaha D’elight 125 του 2021 τον Τρομερή η κατανάλωση του D’elight περιορίζεται στα 2 λίτρα/100Kmπερασμένο Φεβρουάριο στην Ιταλία και οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν εξαιρετικές. Πλέον το μικρό scooter της Yamaha βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι σε θέση να προσφέρει αναβαθμισμένη λύση στην αστική σας μετακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο D’elight είναι εφοδιασμένο με καινούριο κινητήρα προδιαγραφών Euro5 ο οποίος έχει απόδοση 8,4 ίππους. Μπορεί το νούμερο να μην εντυπωσιάζει, ωστόσο είναι πολύ ζωηρός με δυνατές επιταχύνσεις και αθόρυβη λειτουργία. Διαθέτει σύστημα Start/Stop για τη μέγιστη δυνατή οικονομία στο καύσιμο, ενώ έχει πολύ ανάλαφρη αίσθηση στην οδήγηση καθώς είναι το ελαφρύτερο στην κατηγορία με βάρος μόλις 101 κιλά!

Πολύ εκλεπτυσμένη εμφάνιση και unisex αισθητική το κάνει δημοφιλές και στις γυναίκες.

Ευέλικτο και πολύ σβέλτο στην κίνηση της πόλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνατό σημείο του D’elight είναι η ευελιξία στις μετακινήσεις καθώς οι τροχοί των 12 ιντσών εμπρός και 10 Τα όργανα είναι μια μίξη αναλογικού ταχύμετρου και μιας ψηφιακής LCD οθόνηςιντσών πίσω συμβάλλουν στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Τα φρένα είναι δυνατά και ακινητοποιούν γρήγορα το ελαφρύ scooter, ενώ οι αναρτήσεις προσφέρουν ένα ικανοποιητικό μείγμα άνεσης και ασφάλειας. Το D’elight διαθέτει και αρκετά μεγάλους χώρους κάτω από τη σέλα επιτρέποντας την τοποθέτηση ενός κράνους full face.

Το νέο Yamaha D’elight 125 μπορείτε να το βρείτε πλέον στο δίκτυο συνεργατών της Yamaha στην τιμή των 2.590€.

Όλα τα στοιχεία του Yamaha D’elight 125 ΕΔΩ.

Τo βίντεο παρουσίασης του D’elight

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Yamaha NMAX 125 επίσημο scooter του MotoGP

Στην Ελλάδα τα Yamaha Tracer 9 και MT-09

Πρώτη επαφή με το Yamaha D’elight 125 στην Ιταλία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης