Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα κορυφαία μοντέλα της Yamaha, Tracer 9 και MT-09 του 2021 βρίσκονται ήδη στη χώρα μας. Με πολλές Σημαντικές αναβαθμίσεις για τα δύο μοντέλα της Yamaha το 2021.αναβαθμίσεις σε όλα τα επίπεδα τόσο το sport touring όσο και το hypernaked της ιαπωνικής φίρμας είναι εδώ και μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Yamaha, να τα ανακαλύψετε και φυσικά να τα οδηγήσετε κλείνοντας ένα test ride.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tracer 9 έρχεται πολύ ανανεωμένο για το 2021 με νέο κινητήρα και καινούριο πακέτο ηλεκτρονικών. Η Yamaha εξόπλισε το πολύ πετυχημένο της μοντέλο με τον νέο CP3 κινητήρα των 890 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει πλέον 119 ίππους και 6% αυξημένη ροπή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Φυσικά είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές ρύπων Euro5, ενώ συνεργάζεται με ένα νέο πακέτο ηλεκτρονικών.

Η τιμή του Tracer 9 είναι 11.690€ και του GT είναι 13.990€.

Τρομερά εξοπλισμένο το GT Tracer 9

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση της έκδοσης GT του Tracer 9 έχουμε καινούρια μονάδα IMU 6 αξόνων, σύστημα αυτόματου Στην έκδοση GT του Tracer 9 βρίσκουμε και cruise control.πιλότου, quick shifter στο κιβώτιο ταχυτήτων, ημιενεργητική ανάρτηση της KYB, φώτα LED στροφής και πολλά ακόμα συστήματα που κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη.

Παρόμοιες σημαντικές αναβαθμίσεις έχουμε στην περίπτωση του MT-09. Ο κινητήρας είναι ίδιος με εκείνον του Tracer 9 με απόδοση 119 ίππους, με τη μέγιστη τιμή να έρχεται 1.500 στροφές νωρίτερα για ακόμα μεγαλύτερη εκμετάλλευσης της ισχύος. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μειωμένο κατά 4 κιλά και πλέον έχει πέσει στα 189 κιλά, ενώ μικρότερο σε διαστάσεις είναι και το πλαίσιο.

Η κορυφαία έκδοση SP του MT-09 με ανάρτηση της Ohlins.

Η τιμή του MT-09 είναι στα 9.890€!

Στον βασικό εξοπλισμό πλέον βρίσκουμε quick shifter στο κιβώτιο ταχυτήτων για γρήγορες αλλαγές χωρίς συμπλέκτη, ενώ στην έκδοση SP βρίσκουμε πίσω ανάρτηση της Ohlins και ειδικό χρωματισμό. Τόσο οι δύο εκδόσεις του MT-09 όσο και οι δύο εκδόσεις του Tracer 9 είναι εξοπλισμένες με τη νέα μονάδα IMU και προηγμένα ηλεκτρονικά τα οποία έχουν εξελιχθεί με βάση τη superbike μοτοσικλέτα της Yamaha R1M.

Για όλα τα στοιχεία του Tracer 9 πατήστε ΕΔΩ

Για όλα τα στοιχεία του MT-09 πατήστε ΕΔΩ

Για το δίκτυο συνεργατών της Yamaha πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα 11.690€ το νέο Yamaha Tracer 9

Στην Ελλάδα το Yamaha NMAX 125 με 3.290€

Η Yamaha στηρίζει τους Έλληνες αθλητές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης