Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον είδαμε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Επίσημη Πρεμιέρα της Vmoto Soco στο διαδίκτυο ως ιδιαίτεροΕιδική έκδοση του CUmini scooter της Soco αφιερωμένο στον Jorge Lorenzo καλεσμένο και τώρα ίσως δούμε το πρώτο μοντέλο αφιερωμένο σε εκείνον. Ο λόγος για τον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Grand Prix Jorge Lorenzo, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τη συνεργασία του με τη Super Soco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός, ο οποίος πολλές φορές έχει απασχολήσει τους φίλους της μοτοσικλέτας με τις αιχμηρές τοποθετήσεις του, είχε παρουσιάσει στις 23 Φεβρουαρίου το νέο Super Soco TS Street Hunter, ένα ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας το οποίο αναμένεται να κατακτήσει την αγορά τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Ο πρώην αναβάτης MotoGP στη σέλα του TS Hunter της Super Soco

Μία πρόταση του Lorenzo που θα γίνει τελικά πραγματικότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εκείνη την παρουσίαση ο Lorenzo είχε προτείνει την κατασκευή ενός CUmini αφιερωμένο στον ίδιο και Το CU Χ είναι η ειδική έκδοση που σχεδιάστηκε από την Ducatiόπως όλα δείχνουν η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Αναμένουμε λοιπόν μια ειδική έκδοση του μικρού scooter της Super Soco με την ονομασία JL99 X η οποία θα βγει σε περιορισμένο αριθμό.

Η Super Soco δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει ειδική έκδοση σε μοντέλο της καθώς έχει αφιερώσει και ένα scooter της στα χρώματα της Ducati.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει μικρό supersport η Benelli;

Πρεμιέρα για τα νέα Super Soco με παρουσιαστή τον Jorge Lorenzo!

Xiaomi Super Soco CUx: Ηλεκτρικό και scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης