Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η FTN Motion είναι μια μικρή εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία η οποία παρουσίασε την πρώτη της ηλεκτρική Έξυπνη προσέγγιση στο marketing από τη FTN Motionμοτοσικλέτα. Ένα πανέμορφο, απλό σε σχεδιασμό cafe racer το οποίο ονομάζει Streetdog και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο καθώς θυμίζει έντονα τις μοτοσικλέτες μιας άλλης, ξεχασμένης εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία δεν είχε τους πόρους να βγει στη διαφημιστική αγορά, ωστόσο με ένα έξυπνο τρικ κατάφερε να πουλήσει πριν καν τις κατασκευάσει 100 Streetdogs. Τις πρώτες 100 μοτοσικλέτες τις έβγαλε σε ειδική έκδοση Founder Edition και εκείνοι που θα αποκτούσαν τα πρώτα μοντέλα θα γίνονταν αυτόματα ιδρυτικά μέλη του Founder Club της FTN Motion.

Λεπτή σιλουέτα με τον ηλεκτροκινητήρα να είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό.

Απλή κατασκευή με πλαίσιο τύπου backbone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο και με αρκετή προσωπική δουλειά η μικρή εταιρεία κατάφερε να πουλήσει τις πρώτες Στο χώρο αποσκευών χωράει μια εξάδα μπύρες αναφέρει η εταιρεία!100 μοτοσικλέτες σε χρόνο ρεκόρ. Στο τεχνικό κομμάτι το Streetdog διαθέτει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 4 ίππων με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 50Km/h. Η αυτονομία από τις μπαταρίες είναι 100 χιλιόμετρα, ενώ έχει αποθηκευτικό χώρο 30 λίτρων στη θέση του ρεζερβουάρ. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 62 κιλά!

Το moped της FTN Motion έχει μεγάλο σύμμαχο το αξεπέραστο στυλ του και η τιμή του είναι στα 4.700€. Η εταιρεία για την ώρα έχει δραστηριότητα στη Νέα Ζηλανδία, ωστόσο είναι πρόθυμη να στείλει τις μοτοσικλέτες τις σε όλο τον κόσμο.

Το promo βίντεο της FTN.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλεκτρική έκπληξη από τη Voge

Ίσως, το 2022 να έχουμε το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Husqvarna

Κλασική μοτοσικλέτα ζωντανεύει ξανά με ηλεκτρική καρδιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης