Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δύο μεγάλες ιταλικές φίρμες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν ίσως το πιο… γλυκό scooter Μαζί με το Liberty Baci ο αγοραστής θα παίρνει και ένα ειδικά σχεδιασμένμο κράνος.που φτιάχτηκε ποτέ. Η Piaggio αποφάσισε να τιμήσει την σοκολοτατοβιομηχανία Baci και να κατασκευάσει ένα ιδιαίτερο Liberty 125 στα χρώματα της εταιρείας. Αφορμή για αυτήν τη συνεργασία είναι η επέτειος των 100 χρόνων ζωής από την ίδρυση της Baci πίσω στο 1922.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Baci Perugina έχει έδρα την Perugia στην Ιταλία και είναι γνωστή για τις σοκολάτες, τις μπάρες, τα μπισκότα και τα γλυκίσματα της, αλλά το πιο διάσημο προϊόν της είναι το σοκολατάκι Baci με γέμιση πραλίνας. Αυτό ήταν το προϊόν που έδωσε έμπνευση στους ανθρώπους της Piaggio να σχεδιάσουν ένα μοναδικό Liberty που θα θυμίζει το δημοφιλές σοκολατάκι.

Το scooter θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Σοκολατένιο και… οικονομικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Liberty 125 Baci Perugina είναι βαμμένο σε βαθύ μπλε χρώμα με μια σειρά από ασημένια αστέρια στη Στην Ελλάδα το Liberty 125 κοστίζει 2.400€!μάσκα και στα πλαϊνά πλαστικά. Η σέλα είναι βαμμένη σε σοκαλατί χρώμα, ενώ υπάρχουν και ασημένιες πινελιές κάτω από τη σέλα για να τονίσουν το αλουμινένιο χαρτάκι που βρίσκεται στο σοκολατάκι. Το Liberty ουσιαστικά είναι σαν ένα ανοιγμένο σοκολατάκι Baci!

Στο τεχνικό κομμάτι το scooter της Piaggio δεν έχει διαφορές. Ο κινητήρας είναι ο μονοκύλινδρος i-get των 125 κ.εκ. με απόδοση 10,9 ίππους και 10,7Nm ροπής. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω και οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS. Το scooter είναι εξαιρετικά οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου, ενώ το βάρος είναι μόλις 123 κιλά. Η τιμή του Liberty Baci Perugina στην Ιταλία αναμένεται να είναι 2.990€.

«Έγραψαν» για μια ακόμα φορά οι Ιταλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα τα Aprilia SR GT 125 και 200. Ποιες είναι οι τιμές τους;

Προλαβαίνεις ακόμα μια από τις 1.946 Moto Guzzi V85TT Guardia d’Onore

Αν δεν έχεις πάρει ακόμα το Piaggio Beverly σου, ήρθε η ώρα να το κάνεις!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης