Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στην γκάμα της Moto Guzzi για το 2022 υπάρχει ένα εξαιρετικά σπάνιο και ιδιαίτερο V85TT. Πρόκειται για Μαζί με τη μοτοσικλέτα ο αγοραστής θα παραλάβει και βιβλίο με την ιστορία των Corazzieri.την έκδοση Guardia d’Onore την οποία είδαμε πρώτη φορά στην έκθεση EICMA και πλέον είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Moto Guzzi. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει δημιουργηθεί για να τιμήσει την διάσημη φρουρά Reggimento Corazzieri του Προέδρου της Ιταλίας η οποία από το 1946 αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας στην Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 75χρονη ιστορία του Συντάγματος Θωρακοφόρων ενέπνευσε την Moto Guzzi να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση του V85TT η οποία έχει αποκλειστικό χρωματισμό, πλούσιο εξοπλισμό και τεράστια ιστορική σημασία. Το V85TT Guardia d’Onore θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.946 μονάδες, ένα σημαδιακός αριθμός ο οποίος έχει διπλή σημασία. Η πρώτη είναι η έναρξη της συνεργασίας της Moto Guzzi με το Σύνταγμα Corazzieri και η δεύτερη είναι η γέννηση της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Πολύ εκλεπτυσμένη εμφάνιση και κορυφαίο φινίρισμα.

Ιδιαίτερος χρωματισμός, ακόμα και στα χειριστήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά, το V85TT έρχεται σε μαύρο χρωματισμό με ιδιαίτερα λευκά γραφικά. Οι λευκές λωρίδες διατρέχουν το εμπρός φτερό και το ρεζερβουάρ, ενώ έχει τοποθετηθεί ψηλή ζελατίνα εμπρός από τη σειρά Touring της Moto Guzzi. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED και στον εξοπλισμό συναντάμε κεντρικό σταντ, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα και πλαϊνές βαλίτσες. Σε κάθε αγοραστή θα δίνεται μαζί με τη μοτοσικλέτα μια εορταστική θήκη η οποία μεταξύ άλλων θα φέρει έναν συλλεκτικό φάκελο γραμματοσήμων για τα 100 χρόνια της Moto Guzzi.

75 χρόνια παράλληλης ιστορίας του Αετού από το Mandello και του Συντάγματος Θωρακοφόρων.

Πλούσιος εξοπλισμός και τιμή στα 13.990€

Ο κινητήρας της Guardia d’Onore είναι ο γνωστός δικύλινδρος V90 εγκάρσια τοποθετημένος των 853 κ.εκ. ο Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας online για μια από τις ειδικές Moto Guzzi.οποίος αποδίδει 76 ίππους και 82Nm ροπής. Συνοδεύεται από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως Traction Control, επιλογές οδήγησης και σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της ψηφιακής οθόνης TFT. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω άξονα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 219 κιλά με ρεζερβουάρ καυσίμου 23 λίτρων.

Η ειδική έκδοση Guardia d’Onore της Moto Guzzi θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος Απριλίου στην τιμή των 13.990€.

Το βίντεο παρουσίασης του V85TT Guardia d’Onore.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η κορυφαία custom Moto Guzzi για το 2021

Τα ενεργητικά αεροδυναμικά της Moto Guzzi Mandello έκαναν αίσθηση στην EICMA

Το δικό της σύστημα ραντάρ για scooter ετοιμάζει η Piaggio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης