Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Όμιλος Σαρακάκη ανακοίνωσε πως το 2021 θα υποστηρίξει τον νεαρό οδηγό αγώνων μοτοσικλέτας, Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη. Ο 13χρονος αναβάτης θα συμμετέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα CEV Repsol, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (FIM) και της Dorna, διοργανώτριας των MotoGP και WSBK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την προσπάθεια του νεαρού Φουρθιώτη.

Οι μοτοσικλέτες του πρωταθλήματος είναι Honda NSF250R

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει χαρακτήρα ενιαίου και χρησιμοποιεί μοτοσικλέτες Honda NSF250R. Ο Το πρωτάθλημα CEV αρχίζει στις 25 Απριλίου στην πίστα Estoril της Πορτογαλίας.Όμιλος Σαρακάκη αναλαμβάνει να προμηθεύσει τους αγωνιστικούς κινητήρες στον Έλληνα αθλητή για να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να διακριθεί στην Ευρώπη. Η ομάδα του Φουρθιώτη είναι η DNA-FIFTY Motorsport και θα έχει στο πλευρό του αξιόλογους προπονητές όπως οι Alex Debon και Marco Ramirez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θεσμός του CEV θεωρείται πολύ σημαντικός καθώς θεωρείται ο προθάλαμος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 7 Νοεμβρίου 2021 με επισκέψεις σε πολύ διάσημες πίστες όπως η Jerez, η Βαλένθια και το Aragon.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Έλληνα αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ταξιδεύει στο Κατάρ ο Marc Marquez

Φήμες για νέο Transalp από τη Honda

Στην Ινδία έκανε ντεμπούτο το νέο Honda CB350RS

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης