Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki πριν από μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε – επίσημα πλέον – την αποχώρησή της από το MotoGP Η ομάδα Yoshimura SERT Motul κέρδισε πέρυσι τον τίτλο EWC.και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (EWC). Για το MotoGP το γνωρίζαμε από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο για το EWC ο κεραυνός της αποχώρησης ήταν μεγάλος και άφησε τους ανθρώπους της πολύ επιτυχημένης ομάδας Yoshimura SERT Motul εκτός πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ευχαριστήσει και να τιμήσει τον Sylvain Guintoli, αναβάτη εξέλιξης MotoGP και αγωνιζόμενο στην ομάδα Yoshimura SERT Motul, η Suzuki του ετοίμασε μια ειδική Hayabusa στα χρώματα της ομάδας EWC. Με τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα ο βετεράνος Γάλλος πήρε μέρος σε ένα track day στην πίστα του Donington Park στην Αγγλία και φυσικά ευχαριστήθηκε οδήγηση με μια τόσο εντυπωσιακή μοτοσικλέτα.

Ο Guintoli είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Suzuki για αυτήν την Hayabusa, με την οποία γιορτάζουμε τις αγωνιστικές επιτυχίες μας τα τελευταία χρόνια. Στην πίστα, η Hayabusa είναι φανταστική, η απόκριση στο γκάζι είναι τόσο γραμμική και η παροχή ισχύος είναι ομαλή, εμπνέει τόση αυτοπεποίθηση για να πιέσεις όλο και πιο πολύ! Αν και είναι μια νορμάλ μοτοσικλέτα, στάθηκε αξιοπρεπέστατα σε μια απαιτητική πίστα όπως το Donington Park».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης