Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πανδημία του Covid-19 έφερε, μεταξύ άλλων, μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε Η γκάμα των Daytona Best Electric μετράει 17 scooter ιδιωτικής χρήσης, 4 επαγγελματικά, ένα mini car και ένα επαγγελματικό τρίκυκλο.πλέον τις αγορές μας. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα απέκτησαν μεγάλη ισχύ και το κοινό απέκτησε τη συνήθεια να κάνει τις αγορές του μέσω e-shop απολαμβάνοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε ότι χρειάζεται. Η Γκοργκόλης Α.Ε. θέλοντας να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες προς τον πελάτη επαναφέρει το ηλεκτρικό κατάστημα με τα ηλεκτρικά scooter Daytona Best Electric.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι πελάτες και όσοι ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά μοντέλα της Daytona Best Electric, έχουν πλέον την ευκαιρία να προχωρήσουν στην αγορά τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Γκοργκόλης Α.Ε. με την απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.onlineorder.gorgolis.gr. Τα μοντέλα που θα βρει κανείς είναι τα Versus 125e, Diva 125e / LX, Dyneta 50 και E-Life III 50, ενώ σύντομα θα προστεθούν τα περισσότερα από τα μοντέλα της Daytona Best Electric.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το χρώμα και το σημείο παράδοσης του scooter σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Γκοργκόλης Α.Ε. Οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ ο πελάτης έχει τη δυνατότητα άτοκων δόσεων (12, 18, 24 μήνες ανάλογα με το μοντέλο) με την δυνατότητα καταβολής χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό υπό την μορφή προκαταβολής, σε περίπτωση που δεν καλύπτει το υπόλοιπο της κάρτας την αξία του scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Daytona Best Electric ΕΔΩ.

Το Dyneta 50 είναι από τα πιο όμορφα scooter της Daytona Best Electric.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυμνός» πειρασμός από την Daytona by Zontes

Αγγίξαμε τη Zontes GK350

Το ελκυστικό Daytona Dyneta 50 θα σε σαγηνεύσει

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης