Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Από τη νέα γκάμα μοτοσικλετών της Daytona by Zontes 350 δεν θα μπορούσε να λείπει ένα γυμνό, Το 350 R1 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και μπλε.διασκεδαστικό μοντέλο για ευχάριστες στιγμές μέσα στην πόλη. Το 350 R1 είναι ένα naked μοντέλο το οποίο έχει στόχο να κάνει κάθε διαδρομή διασκεδαστική και να ανεβάσει την αδρεναλίνη του αναβάτη στην καθημερινότητα της πόλης και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 350 R1 έχει πολύ επιθετικό σχεδιασμό ο οποίος ξεκινάει από την επιθετική μάσκα με τον LED προβολέα και τα DRL φώτα ημέρας. Στην ομορφιά και την επιθετικότητα του μοντέλου συμβάλει το μονόμπρατσο ψαλίδι το οποίο αφήνει εκτεθειμένη την ξεχωριστή πίσω ζάντα, ενώ στην περιοχή του ρεζερβουάρ, τα πλαστικά δίνουν μια μυώδη αισθητική στη μοτοσικλέτα. Επιθετική νότα δίνει και η επανασχεδιασμένη εξάτμιση η οποία τόσο οπτικά όσο και ηχητικά καλύπτει τις «ζωηρές» ανάγκες του αναβάτη.

Διαστημικό το πίσω φωτιστικό σώμα με LED τεχνολογία.

Ο κινητήρας του 350 R1 είναι ο καινούριος μονοκυλινδρος των 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής. Ο ψεκασμός προέρχεται από την τελευταία γενιά ψεκασμών της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Το σημαντικό στην εργονομία είναι ότι τα λεβιέ του πίσω φρένου και των ταχυτήτων είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις προκειμένου ο αναβάτης να βρει την κατάλληλη θέση οδήγησης που προτιμά. Ο κινητήρας διαθέτει νέα μονάδα ECU με δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport, ενώ καινούρια είναι η σχεδίαση της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον μαύρο χρωματισμό δείχνει ακόμα πιο... κακό!

Χαμηλό βάρος και εξαιρετικά περιφερειακά

Αναβαθμισμένες είναι οι αναρτήσεις της μοτοσικλέτας διαθέτοντας ένα ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρόςΤο 350 R1 χρησιμοποιεί μονόδρομο και υποβοηθούμενο συμπλέκτη. 43mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω διαμέτρου 52mm. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 320mm εμπρός με δαγκάνα 4πίστονη της J.Juan και έναν δίσκο 265mm πίσω με ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών χυτοί από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 185 κιλά γεμάτο. Στον εξοπλισμό τα πράγματα είναι πλουσιοπάροχα με δύο USB θύρες φόρτισης, TFT ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, σύστημα Keyless GEN 2.5 με αντικλεπτική ασφάλεια και κρυφό φωτισμό στους διακόπτες.

Το νέο Daytona by Zontes 350 R1 μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.595€.

Βίντεο του 350 R1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιπέτεια χωρίς όρια με το νέο Daytona by Zontes 350T2

Level Up από την Daytona by Zontes με τα νέα μοντέλα 350

Με το Daytona Explorer 125 βλέπεις με άλλο μάτι την πόλη σου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης