Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της σειράς 350 της Daytona by Zontes είναι το T2 το οποίο έχει την Το 350 T2 είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πορτοκαλί χρωματισμό.ιδανική δομή για περιπέτειες στην Ελλάδα. Το T2 στη μορφή του 310 που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια αγκαλιάστηκε με θέρμη από το κοινό της χώρας μας και τώρα, η αναβαθμισμένη έκδοσή του με τον μεγαλύτερο κινητήρα 350 ανεβάζει το επίπεδο της οδηγικής απόλαυσης και των επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το νέο 350 T2 ακολουθεί τη δομή του προκατόχου του με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED στη μάσκα και τις έντονες γωνίες να το κάνουν να ξεχωρίζει. Τα πλευρικά κάγκελα και οι ακτινωτές ζάντες προσθέτουν πόντους στο κομμάτι της περιπέτειας, ενώ η σέλα είναι φαρδιά και άνετη. Στον εξοπλισμό το 350T2 παραμένει κορυφαίο με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless GEN 2.5), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, LED φώτα, ψηφιακή οθόνη με 4 διαφορετικές απεικονίσεις, ένδειξη θερμοκρασία και πίεσης ελαστικών και δύο USB θύρες φόρτισης.

Ακόμα πιο δυναμικό και ικανό το νέο 350T2.

Ο κινητήρας του Daytona by Zontes 350T2 είναι ο καινούριος μονοκύλινδρος των 348 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής. Το ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch, ενώ διαθέτει και δύο χαρτογραφήσεις ECO και Sport για ακόμα καλύτερη αποτελεσματικότητα σε όλες τις συνθήκες. Ο συμπλέκτης είναι ολίσθησης και βοηθάει στα απότομα κατεβάσματα να μην μπλοκάρει ο πίσω τροχός, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LED φώτα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Εξαιρετική τιμή στα 4.965€

Προσεκτική δουλειά έχει γίνει από την Daytona by Zontes και στον τομέα των περιφερειακών τα οποία Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 196 κιλά γεμάτο, με το ρεζερβουάρ να έχει χωρητικότητα 19 λίτρα καυσίμου.ανεβάζουν το επίπεδο της οδηγικής συμπεριφοράς της μοτοσικλέτας. Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι 43mm και ένα μονό αμορτισέρ τα οποία έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και σαφώς μεγαλύτερο επίπεδο ακαμψίας και στιβαρότητας. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 320mm εμπρός και δαγκάνα της J.Juan και έναν δίσκο 265mm πίσω με ABS, ενώ το ψαλίδι είναι αλουμινένιο και οι τροχοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω.

Η νέα Daytona by Zontes 350 T2 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 4.965€.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου 350 Τ2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Level Up από την Daytona by Zontes με τα νέα μοντέλα 350

Το Daytona Miro 125 κατέχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: απλό, οικονομικό, ανθεκτικό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης