Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Οι προβλέψεις μας για ένα αγώνα με υπογραφή Yamaha επιβεβαιώθηκαν εν μέρει, με μεγάλο νικητή το Franco Morbidelli, σε ένα αγώνα όπου το τέλος ήταν καθοριστικό για το βάθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από το Franky, αναμενόμενος για τη 2η θέση ήταν ο Valentino Rossi που τον ακολουθούσε για σχεδόν όλο τον αγώνα. Στο φινάλε, τις μάχες για τη 2η θέση εκμεταλλεύτηκαν έξυπνα ο Fransesco Bagnaia και ο Joan Mir, οι οποίοι παραγκώνισαν το Γιατρό στην 4η θέση.

Μια 4η θέση που μπορούσε οριακά να ανήκει και στον πολύ επιθετικό Alex Rins, o οποίος πήρε την 5η θέση, μπροστά από το Maverick Vinales, ο οποίος και πάλι δε μετέφρασε την Pole Position σε νίκη, καθώς περιορίστηκε στην 6η θέση. Ακολούθησε η Ducati του Andrea Dovizioso, o οποίος μετά την εγκατάλειψη -έπειτα απο δύο πτώσεις- του Fabio Quartararo, ηγείται πλέον του πρωταθλήματος. Πρώτη Honda που είδε την καρό σημαία εκείνη του Takaaki Nakagami, που πήρε την 7η θέση, με το HRC να έχει μια απογοητευτική εμφάνιση, αφού είδε τους αναβάτες του, Alex Marquez και Stefan Bradl σε 17η και 18η θέση, μπροστά από τον ουραγό Bradley Smith.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις προοπτικές για κάτι καλύτερο, ο Jack Miller τερμάτισε 9ος, μπροστά από τον Pol Espargaro, o οποίος και έκλεισε τη 10αδα της κορυφής. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα πατώντας εδώ.

Το αγωνιστικό μας ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο σαββατοκύριακο, με το 2ο αγώνα του San Marino.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης