Από ότι φαίνεται η Harley-Davidson διανύει περίοδο δημιουργικότητας καθώς μετά τη διάθεση του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου, του LiveWire, φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά και στο χώρο των eBikes.

Αυτή είναι η Harley του 1903, Serial 1 από την οποία εμπνεύστηκε το τμήμα εξέλιξης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο τμημα εξέλιξης

Το εργοστάσιο του Milwaukee αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα εξέλιξης το οποίο ονομάζεται Η πρώτη μοτοσικλέτα Harley στην οποία μοιάζει το ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευάστηκε το 1903…Serial 1 και θα ασχοληθεί μόνο με ηλεκτρικά ποδήλατα. Το όνομα πάρθηκε από την πρώτη μοτοσικλέτα της Harley πίσω στο 1903 και συμβολίζει την έναρξη μιας νέας εποχής. Μέσα στο 2021 αναμένεται να κατασκευαστούν αρκετά μοντέλα τα οποία θα έχουν ξεκάθαρη ταυτότητα: Πολυτελή, ποιοτικά και ξεχωριστά.

Στόχος της Harley είναι να δημιουργήσει οχήματα πόλης τα οποία θα ξεχωρίζουν για το φινίρισμα και την τεχνολογική τους υπεροχή με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Η αμερικανική φίρμα λοιπόν τολμάει να ξεφύγει από εκείνα που την έχουν κάνει μέχρι τώρα πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο εισχωρώντας σε κομμάτια που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ποιότητα και φινέτσα υπόσχεται η Harley στα eBikes της (2)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης