Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες τη νέα σειρά 700 CL-X της CFMoto σε δυο εκδόσεις, την Heritage και την Μεγαλώνει την γκάμα των CL-X η CFMoto.Sport και πραγματικά μας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. Ένα πολύ όμορφο roadster/scrambler μοντέλο το οποίο τόσο σε επιδόσεις όσο και σε ποιότητα κατασκευής είναι πολύ δυνατό με μια τιμή η οποία σε προκαλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMoto βλέποντας ότι η CL-X έχει ευρεία αποδοχή από το κοινό προχώρησε στην κατασκευή ενός μικρότερου μοντέλου βασισμένο στο 700άρι. Πρόκειται για το 250 CL-X  το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα του όμορφου roadster βάζοντάς το και σε άλλες κατηγορίες μοτοσυκλετών.

Αυτή είναι μια από τις δυο εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Πολύ ελκυστικό μοντέλο το οποίο βάζει δύσκολα στους αντιπάλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο 250 CL-X είναι εξοπλισμένο με τον μονοκύλινδρο κινητήρα 249 κ.εκ. ο οποίος χρησιμοποιείται στο Οι τροχοί του 250 CL-X έχουν διάσταση 17 ιντσών.250 NK. Η απόδοση του κινητήρα είναι 27,5 ίππους, κάτι που αναμένεται να δώσει πολύ καλές επιδόσεις στη μοτοσικλέτα. Σχεδιαστικά, το νέο 250 CL-X ακολουθεί τη μορφή του Heritage με στρογγυλό LED φωτιστικό σώμα εμπρός, φαρδύ τιμόνι και κοφτή σέλα στο πίσω μέρος.

Το πλαίσιο προέρχεται από τη σειρά NK της CFMoto, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω, ενώ το ελαστικό στον πίσω τροχό έχει διάσταση 150/17! Το νέο μικρό CL-X αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2022 με την τιμή του να είναι πολύ ανταγωνιστική.

Το teaser βίντεο της CFMoto για το 250 CL-X.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το εντυπωσιακό superbike της CFMoto θα έχει κινητήρα 400 κ.εκ.!

Εντυπωσιακό νέο cafe racer φέρνει η CFMoto

Πρώτη επαφή στην Ελλάδα με το CFMoto 700 CL-X

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης