Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Fabio Quartararo έγινε ο πρώτος Γάλλος αναβάτης στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος Θυμίζουμε ότι ο Quartararo έχει συνεργασία και με την Dolce & Gabbana προωθώντας τα ρούχα της premium φίρμας.μοτοσυκλέτας MotoGP που κατακτά τον τίτλο στη μεγάλη κατηγορία. Ο 22χρονος Γάλλος βρέθηκε στο επίκεντρο του κόσμου όταν πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο Misano στο τέλος Οκτωβρίου με τη Yamaha και όπως είναι λογικό έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Quartararo πλέον βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης και διακοπών καθώς το MotoGP ολοκληρώθηκε για το 2021, ωστόσο δεν σταματάει να κάνει εμφανίσεις για λόγους μάρκετινγκ. Μια από αυτές τις εμφανίσεις του ωστόσο δεν ήταν και τόσο βαρετή για τον Γάλλο καθώς είχε την μοναδική ευκαιρία να βρεθεί σε αγώνα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδας Paris Saint-Germain και να γνωρίσει τον παιδικό του ήρωα Lionel Messi.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής γνώρισε το ποδοσφαιρικό του είδωλο!

Αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο Quartararo συνάντησε τον πρόεδρο της ομάδας Nasser Al-Khelaifi, ο οποίος τον καλωσόρισε και τουΟ Quartararo έχει ανταλλάξει φανέλα/κράνος και με τον Ronaldo όταν ήταν στη Γιουβέντους χάρισε μια φανέλα της PSG με το όνομά του. Στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο και χαιρέτησε τον προπονητή της ομάδας Mauricio Pochettino, μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες Γάλλους θεατές. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν βρέθηκε στο κέντρο του γηπέδου και έκανε τη σέντρα του αγώνα με τον Lionel Messi!

Στην έξοδο είχε μια σύντονη συζήτηση με τον Kylian Mbappe, ενώ έκανε δηλώσεις και παρακολούθησε όλο τον αγώνα της PSG με την Nice. Θυμίζουμε ότι ο Quartararo είναι γεννημένος στην Nice της Γαλλίας και μάλλον υποστήριξε την ομάδα της Νότιας Γαλλίας και όχι την ομάδα του Παρισιού! Ο Γάλλος έγραψε στα social media ότι η συνάντηση με τον Messi ήταν μοναδική εμπειρία, παρότι τους χωρίζουν μόλις 7 Χρυσές Μπάλες!

Το βίντεο της επίσκεψης του Quartararo στο γήπεδο της PSG.

 

Στη σέντρα οι Messi και... Quartararo...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κράνος του πρωταθλητή Fabio Quartararo

Tom Cruise, Keanu Reeves και άλλοι αστέρες λένε “Grazie Vale”

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον σταρ της Barcelona Ansu Fati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης