Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW Motorrad Hellas και το BMW Riders Club of Greece πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εκδήλωση στα Καμένα Βούρλα για να γιορτάσουν τις BMW Motorrad Days στη χώρα μας. Αναβάτες της γερμανικής μάρκας από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης για να ανταλλάξουν απόψεις, να διασκεδάσουν και να συζητήσουν το παρόν και το μέλλον της BMW στους δύο τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο CEO της BMW Hellas, Andreas Sieben, κινείται με μια R nineT Scrambler.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιηθήκαν δύο παρουσιάσεις μοτοσικλετών -του ηλεκτρικού scooterO κος Sieben ζήτησε από όλους να ενισχύσουν τη διάδοση χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. CE-04 και της νέας K1600GT-, παράλληλα με την 24η Πανελλήνια Συγκέντρωση της Ελληνικής Λέσχης Μοτοσικλετιστών BMW. Ίσως όμως το σημαντικότερο στοιχείο ήταν η παρουσία στην εκδήλωση του ίδιου του CEO του Ομίλου BMW Hellas, Andreas Sieben.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας είναι γνωστός λάτρης των δύο τροχών και από την πρώτη στιγμή της ομιλίας του δήλωσε τον θαυμασμό του για την πίστη που δείχνουν οι αναβάτες της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

BMW Motorrad Hellas και BMW Riders Club ενωμένοι!

Ανάμεσα στα σημαντικότερα που ανέφερε ο κ. Sieben ήταν πως, παρότι η BMW ενεργοποιείται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, με την CE-04 και αργότερα με την CE-02, η εταιρεία θα συνεχίσει να παράγει μοτοσικλέτες με θερμικούς κινητήρες για πολλά χρόνια ακόμα. Ιδιαίτερα για τους λάτρεις του boxer κινητήρα ήταν καθησυχαστικός, καθώς το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο θα συνεχίσει να αποτελεί την κορωνίδα των μοτοσικλετών της BMW.

Ο άνθρωπος πίσω από την τεράστια επιτυχία του τμήματος BMW Motorrad Hellas,  Γιάννης Δουλγερίδης, στην παρουσίαση του CE-04.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο επικεφαλής του τμήματος BMW Motorrad στην Ελλάδα, Γιάννης Δουλγερίδης, ο οποίος παρουσίασε το εντυπωσιακό ηλεκτρικό scooter CE-04 με τον φουτουριστικό σχεδιασμό, τους 42 ίππους, τα 130 χιλιόμετρα αυτονομίας και την τιμή των 12.180€. Σημαντικό στοιχείο της ομιλίας του κ. Δουλγερίδη ήταν όταν αναφέρθηκε στο μέλλον της μάρκας, τονίζοντας ότι έρχονται πάρα πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα από την BMW Motorrad, η οποία δεν σταματάει να επενδύει τόσο στις νέες τεχνολογίες όσο και στη νέα εποχή μοντέλων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όπως το R1250GS επόμενης γενιάς (R1300GS).

Η ομάδα δημοσιογράφων ειδικού Τύπου μπροστά από το K1600GT.

Εκτός από το CE-04, η BMW παρουσίασε στο κοινό και το εντυπωσιακό τουριστικό μοντέλο K1600GT. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν και ιστορικά μοντέλα της BMW, όπως το R12.Πρόκειται για ένα premium εξακύλινδρο μοντέλο με λεπτομέρειες που σε ξαφνιάζουν και ποιότητα την οποία δύσκολα συναντάς σε μοτοσικλέτες. Για το K1600GT θα μιλήσουμε σε ξεχωριστό άρθρο γιατί πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Μητσάκης, γνωστός φωτογράφος/ταξιδιωτικός αρθρογράφος, ο οποίος παρουσίασε ένα από τα τελευταία του ταξίδια στην Αραβική Χερσόνησο, με BMW F850GS. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση δώρων του BMW Riders Club of Greece και μια βουτιά στη μαγική πισίνα του ξενοδοχείου που φιλοξένησε την εκδήλωση. Και του χρόνου BMW Motorrad Hellas!

Δε μοιάζει με τίποτα από ότι έχουμε συνηθίσει το CE-04, ανυπομονούμε να το οδηγήσουμε.

BMW Riders Club και στο βάθος η σειρά των R18.

Συναντήσαμε και ένα αγαπημένο «Τσακάλι», τον Φαίδωνα Ευθυμίου.

Αξεσουάρ αναβάτη από την Βαγιανέλης Α.Ε.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μας παρουσιάζει ακόμα ένα συναρπαστικό ταξίδι του!

Τρεις εκδόσεις του R18.

Παρέα με το... μέλλον

Με το K1600GT θα ασχοληθούμε αναλυτικά.

Ιστορικα μοντέλα της BMW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κατασκευαστές οχημάτων επενδύουν στο καυτό θέμα της ανακύκλωσης μπαταριών

804 χιλιόμετρα, 2 ημέρες και μια BMW C400GT

Scooter Rally Αντοχής 2022: Ανασκόπηση 2ης ημέρας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης