Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Lambretta επέλεξε να παρουσιάσει δύο νέα premium scooter στην περίφημη Milan Design Week στο Η Lambretta γιορτάζει φέτος τα 75 χρόνια από την ίδρυση της.Μιλάνο, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μόδας σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος που το έκανε αυτό είναι κατανοητός μόλις κοιτάξεις τα νέα scooter τα οποία ξεχειλίζουν από ιταλική φινέτσα, ποιότητα και μοναδικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο νέα μοντέλα είναι τα G350 Special και X300. Στην περίπτωση του G350 Special, το μοντέλο δεν είναι ακριβώς άγνωστο σε εμάς καθώς πίσω στο 2019 η εταιρεία μας είχε δείξει ένα πρωτότυπο G-Special στο οποίο βασίζεται το νέο G350. Πρόκειται για ένα κλασικού σχεδιασμού scooter με ατσάλινο μονοκόκ πλαίσιο και πλαϊνά καπάκια τα οποία μπορούν να αλλάξουν κατά το δοκούν. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος 330 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 26,8 ίππους και 27Nm ροπής τεχνολογίας Euro5 και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT.

Premium scooter από τη Lambretta με πολλά vintage στοιχεία.

Στον εξοπλισμό του G350 Special βρίσκουμε μεγάλη TFT οθόνη πληροφοριών, USB θύρα φόρτισης, ABS με δίσκους 240mm εμπρός και πίσω στα φρένα, τροχούς 12 ιντσών και LED φωτιστικά σώματα. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από διπλό μπράτσο εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ το βάρος του scooter φτάνει τα 173 κιλά γεμάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έγχρωμη TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας.

Πιο νεανική και φουτουριστική η X300

Τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά διαθέτει και το νέο X300 το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό όσον αφορά τον Τα δύο νέα μοντέλα θα βρίσκονται στο Μουσείο της Lambretta όλο τον Ιούνιο.σχεδιασμό του. Το X300 ακολουθεί έναν πιο σύγχρονο σχεδιασμό με στόχο να προσεγγίζει νέους αναβάτες με πιο απλή και μοντέρνα προσέγγιση. Σε όλο το scooter συναντάμε μεγάλες, λείες επιφάνειες με αρκετές σμιλευμένες γωνίες, ενώ τα λογότυπα είναι πιο φουτουριστικά δείχνοντας μια τάση της Lambretta να περάσει σε μια νέα εποχή. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, 275 κ.εκ. με απόδοση 25 ίππους και 24,5Nm ροπής. Είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την G350 Special στα 165 κιλά, ενώ και εδώ οι τροχοί είναι 12 ιντσών. Στον εξοπλισμό, το X300 διαθέτει επιπλέον σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Η Lambretta G350 Special θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2022 με τιμή κοντά στις 7.200€, ενώ η X300 αναμένεται με τιμή κοντά στις 5.900€. Τα scooter της Lambretta μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της KSR Hellas.

Βίντεο παρουσίασης της X300.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσκασε βόμβα: Η KSR Hellas αναλαμβάνει την Kawasaki στην Ελλάδα

Το scooter της Lambretta σε ταξιδεύει στο παρελθόν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης