Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ζούμε στην εποχή που ο κόσμος προσπαθεί να διασωθεί από τη λαίλαπα των ακραίων τιμών στα καύσιμα Το Miro 125 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου με τις κατάλληλες προϋποθέσεις ισοδυναμίας αδειών οδήγησης.και στην ακρίβεια των αγαθών. Οι λύσεις λοιπόν πρέπει να είναι προσιτές και οικονομικές προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της μετακίνησης χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία και παράλληλα να έχεις την απαραίτητη ασφάλεια, ευελιξία και άνεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Daytona έχει να προσφέρει μια από τις πλέον προσιτές λύσεις παρουσιάζοντας το Miro 125. Πρόκειται για ένα scooter πόλης με μικρές διαστάσεις και έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη. Το μικρό scooter έχει σύγχρονο σχεδιασμό και πολύ πρακτικές λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα εύκολη όπως το επίπεδο πάτωμα, τους δύο γάντζους για μεταφορά χειραποσκευών, θήκες στο εσωτερικό μέρος της μάσκας και ικανό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.

Προσιτή λύση για αξιόπιστες μετακινήσεις στην πόλη.

Ο κινητήρας του Miro 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,2 ίππους και 8Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch, ενώ η μετάδοση γίνεται με αυτόματο κιβώτιο CVT και ιμάντα. Το μοτέρ είναι σπιρτόζικο στις επιταχύνσεις, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό είναι η οικονομία στο καύσιμο και η αξιοπιστία του. Οι αναρτήσεις του Miro αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 33mm και ένα αμορτισέρ διαδρομής 87mm, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός 170mm και ταμπούρο πίσω με σύστημα συνδυασμένη πέδησης CBS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εύκολο και πρακτικό στην πόλη.

Το βάρος του Miro 125 είναι μόλις 110 κιλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 6 λίτρα. Στο πίσω μέρος υπάρχει αλουμινένια ενσωματωμένη σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας, ενώ το scooter διαθέτει και χειρόφρενο στη μανέτα. Το Daytona Miro 125 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, λευκό και κόκκινο, στην τιμή των 1.895€. Μπορείτε να βρείτε το scooter της Daytona στο δίκτυο συνεργατών της Daytona.

Σχάρα στο πίσω μέρος για τοποθέτηση βαλίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας για το νέο SYM MAXSYM TL508 TCS

Στην Ελλάδα γυρίστηκε το βίντεο προώθησης του νέου SYM FNX 125

«Phos» στο τούνελ των ηλεκτρικών scooter από την Daytona

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης