Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον  οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της εβδομάδας είναι ο Θανάσης Καλογιάννης.αναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Τα μεγαλύτερα ταξίδια του τα έχει κάνει με το Beverly 350 του.

Ο “πρωταθλητής” Θανάσης Καλογιάννης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Θανάση Καλογιάννη δεν τον συνάντησα ποτέ από κοντά αφού τα σφικτά προγράμματα και των δύο μας Το μικρόβιο των δύο τροχών το κόλλησε παρακολουθώντας αγώνες MotoGP!δεν μας επέτρεψαν να συναντηθούμε. Μιλήσαμε όμως αρκετά στο τηλέφωνο και ανταλλάξαμε αρκετά mail προκειμένου να καταλάβω ότι ο Θανάσης είναι γνήσιο Τσακάλι. Γεννημένος στην Αθήνα, ο 26χρονος νέος έχει μετακομίσει εδώ και αρκετό καιρό στην Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου απολαμβάνει τη ζωή, τις μοτοσικλέτες, τους φίλους και τον αθλητισμό.

Το μικρόβιο της μοτοσικλέτας το απέκτησε από τον ξάδερφό του ο οποίος τον έβαζε σε μικρή ηλικία να παρακολουθεί αγώνες MotoGP. Οι δύο τροχοί δεν άργησαν να τον κερδίσουν και ο Θανάσης μετά από ένα μικρό πέρασμα από τα καρτ αποφάσισε να κάνει δική του την πρώτη του μοτοσικλέτα. Αυτή ήταν και η αρχή μιας σχέσης πάθους με τους δύο τροχούς η οποία οδήγησε στην αγαπημένη Yamaha R1 του, στις γρήγορες βόλτες και την απόλαυση της οδήγησης.

Οι γονείς του Θανάση δεν τον απέτρεψαν από το να οδηγήσει μοτοσικλέτα, αρκεί να έφερε εξοπλισμό και κράνος. Σπάνια προσέγγιση, μπράβο!Ο Θανάσης εκτός από τους δύο τροχούς λατρεύει και τον αθλητισμό. Κάνει πρωταθλητισμό στο αγωνιστικό καράτε, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας και μάλιστα με πολλές επιτυχίες. Έρχεται από την Αμάρυνθο στο Γαλάτσι για να προπονηθεί στην ομάδα του Δημήτρη Τριανταφύλλη (ΑΣ Καράτε Γαλατσίου), ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει την ενασχόλησή του με το αγωνιστικό CrossFit. Μάλιστα, στην Ερέτρια (Eretria Fitness Box) προσπαθεί μαζί με άλλους αθλητές να φτιάξουν κάτι καλό για μεγάλους και μικρούς προκειμένου να προωθήσουν και να διαδώσουν το αγωνιστικό CrossFit. Από το λίγο που γνώρισα τον Θανάση κατάλαβα ότι εκτός από λάτρης της μοτοσικλέτας, είναι ένας ευγενικός νέος που αναζητά την ποιότητα στη ζωή του, με έντονο το αίσθημα του αλτρουισμού. Keep fighting Θανάσης!

Ταυτότητα τσακαλιού Νο 36.

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Θανάσης

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήταν Ήταν και είναι το Yamaha R1 του 1999. Είναι μια μοτοσικλέτα που δεν την έχουν πολλοί, κάτι που μου αρέσει!

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιΜε το scooter μου, το Piaggio Beverly 350 είχα φύγει από Ερέτρια και είχα φτάσει Λαμία.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναι... Πίσω από το Παγκράτι, το Powerbikes. Ο μηχανικός Στέφανος Αμπατζής είναι από τα καλύτερα παιδιά και πολύ έμπειρος πάνω στις μοτοσικλέτες!

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναιΗ Μοτοκίνηση στο Χαλάνδρι με διαφορά!

Το αγωνιστικό καράτε είναι μέρος της ζωής του, όντας μέλος της Εθνικής Ομάδας σχεδόν δέκα χρόνια.

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναιΤα Dunlop D212 GP Racer. Απίστευτη αίσθηση και κράτημα.

Η μοτοσικλέτα για μένα είναι... Ελευθερία, λειτουργεί σαν αντί στρες, πάντα ελεγχόμενα και με ασφάλεια.

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι Μου έκαναν σήμα να σταματήσω στο δρόμο Αρτάκη προς Χαλκίδα. Υπήρξε ένα κυνηγητό με αρκετά χιλιόμετρα σε δρόμο όχι και τόσο καλό. Σε πολλά σταυροδρόμια πέρασα με αρκετά χιλιόμετρα.

Η Yamaha R1 είναι η αγαπημένη του μοτοσικλέτα!

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναιΕίναι ότι πολλοί οδηγοί δεν προσέχουν τις μοτοσικλέτες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τροχαίου. Αλλά και εμείς με την σειρά μας πρέπει να προσέχουμε ακόμα περισσότερο εφόσον έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα.

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναιΗ BMW Μ4, πανέμορφη και γρήγορη!

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσικλετιστές είναι... Πάντα κράνος, προσοχή στης βραδινές βόλτες και σταδιακή άνοδο κατηγορίας μοτοσικλέτας!

Στην Ερέτρια συμμετέχει σε ένα νέο project αγωνιστικού CrossFit.

Του αρέσει που δεν έχουν πολλοί πλέον τη R1 του 1999.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Διαμαντίνα Πανταζή “Η διδάκτωρ”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Δημήτρης Καραμάνης “Ο ασυμβίβαστος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Βασίλης Βασιλόπουλος “Ο Mr. Dragster”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης