Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia έχει μεγάλη παράδοση στα μικρού κυβισμού scooter και πάντα στην γκάμα της διαθέτει μοντέλαΤο SXR50 έχει 20 λίτρα χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα. που ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για το 2021 προσθέτει το μικρότερο SXR της οικογένειας των scooter της με κυβισμό στα 50 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει κυρίως για την εμφάνισή του. Είναι μοντέρνο σε σχεδιασμό και πολύ μεγαλύτερο σε μέγεθος από ό,τι θα περίμενες από ένα μικρό scooter. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι τεχνολογίας LED, το ίδιο και τα φλας. Το σύστημα διαθέτει επίσης και φώτα ημέρας DRL. Τα όργανα είναι ψηφιακά με οθόνη LCD, της οποίας ο χειρισμός γίνεται από το τιμόνι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέγεθός του δεν παραπέμπει σε scooter 50 κ.εκ.

Euro5 κινητήρας και σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του SXR 50 είναι ένας μονοκύλινδρος 50 κ.εκ. με προδιαγραφές Euro5. Διαθέτει 3 βαλβίδες Διαθέτει και θύρα USB για φόρτιση του smartphone.στον κύλινδρο με την απόδοσή του να είναι 3 ίπποι και 3,3 Nm ροπής. Η οικονομία στο καύσιμο είναι το βασικό χαρακτηριστικό του scooter καθώς μιλάμε για κατανάλωση κοντά στα 2,2 λίτρα ανά 100 Km. Οι τροχοί είναι 12 ιντσών, ενώ διαθέτει έναν δίσκο στα φρένα εμπρός και ταμπούρο πίσω.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το SXR 50 είναι εξοπλισμένο με σύστημα συνδεσιμότητας MIA της Aprilia. Μέσω του bluetooth μπορείς να συνδέσεις το smartphone σου με το scooter και να απολαύσεις τη νέα τεχνολογία. Το σύστημα μπαίνει για πρώτη φορά σε scooter 50 κ.εκ. Η τιμή του μικρού SXR δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση στην κατηγορία.

Εντυπωσιακές ζάντες και αισθητική για το μικρό Aprilia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Aprilia κατακτά την Ινδία με το SXR160

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα Aprilia RX 125 και SX 125

Στα 19.700€ η νέα Aprilia RSV4 1100

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης