Η TVS Motor μας έρχεται από την Ινδία και μάλλον βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τους κινητήρες των μικρών BMW της σειράς 310. Ποιος είναι αυτός; Μα ένα μικρό supersport φυσικά, μιας και oι βαυαροί κάτι σε SS310R δε φαίνεται να έχουν στα άμεσα σκαριά.


​Ζητείται αντιπρόσωπος..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιθέτως, η TVS το έχει πάρει παραπάνω από ζεστά το όλο θέμα και πλέον μας προκαλεί ανοικτά. Σχεδιαστικά, τα μολύβια εκεί στην Ινδία πήραν φωτιά, αντιγράφοντας σχεδόν όλον τον εκεί ανταγωνισμό. Λίγο γραμμές από τα Bajaj Pulsar RS, λίγο όργανα α λα KΤΜ Rc 390, άντε και λίγο από σχεδίαση Daytona (ναι, της Triumph). Από άποψη επιδόσεων περιμένουμε δεδομένα αντίστοιχα με τα G310R και GS, δηλαδή γύρω στους 34 ίππους, ωστόσο μάλλον ο μικρός Απάτσι αποσκοπεί στο να γίνει μια καλή βάση για ένα πιο στημένο για πίστα μοτοσυκλετάκι, με τα περιφερειακά του να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες (βλ. Ανεστραμμένο πιρούνι και αυτό που οι Ινδοί λένε «Race Spec» πλαίσιο χωροδικτύωμα). Ανταγωνισμό έχει και μάλιστα θεμιτό, το αν θα το δούμε και στα μέρη μας ωστόσο παραμένει άγνωστο μιας και αντιπρόσωπος ..δεν υπάρχει!

Ας δούμε προς το παρόν το σχετικό προωθητικό teaser video του νέου Apache και μετά την επίσημη παρουσίασή του αύριο 6/12 θα επανέρθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης