Η Range Rover παρουσίασε μια νέα πολύ ισχυρή έκδοση του Evoque P300 που ονομάζεται HST. Πρόκειται Η έκδοση HST υπόσχεται επιτάχυνση 0-100Km/h σε μόλις 6,8 δευτερόλεπτα!για μια πολύ σπορ έκδοση με έμφαση στις επιδόσεις αλλά και στον πλούσιο εξοπλισμό που τοποθετούν αυτό το Evoque στην κορυφή της γκάμας.

Η έκδοση HST εξωτερικά διαθέτει αρκετές διαφορετικές πινελιές που την κάνουν να ξεχωρίζει. Για αρχή έχουμε τους αλουμινένιους τροχούς των 20 ιντσών με τις κόκκινες δαγκάνες να είναι σήμα κατατεθέν της sport σειράς των Range Rover. Όλες οι γρίλιες είναι μαύρες, ενώ οι χρωματισμοί είναι συνολικά 11 για να βρει ό,τι θελήσει ο αγοραστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ εκλεπτυσμένο SUV, διαθέσιμο σε 11 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς!

Κινητήρας με απόδοση 300 ίππους, ήπια υβριδικός

Στον κινητήρα το Evoque HST είναι εξοπλισμένο με το δίλιτρο τετρακύλινδρο υβριδικό σύνολο το οποίο Η τιμή του είναι πάνω από 62.000€!αποδίδει σχεδόν 300 ίππους και 400Nm ροπής. Διαθέτει κιβώτιο αυτόματο 9 σχέσεων και η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Φυσικά, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα τετρακίνησης Terrain Response 2 της Land Rover με επιλογές λάσπης, χιονιού και άμμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό βρίσκουμε το τελευταίο infotainment σύστημα Pivi Pro της φίρμας με οθόνη 12,3 ιντσών η οποία αναδιπλώνει στο πάνω μέρος της κονσόλας, ενώ υπάρχουν και δύο οθόνες 10 ιντσών για τον χειρισμό του κλιματισμού και άλλων συστημάτων. Τέλος, για να απολαμβάνεις τη μουσική σου, το Evoque διαθέτει το σύστημα Meridian της Land Rover με απόδοση 400W!

Η τετρακίνηση διαθέτει το σύστημα Terrain Response της Land Rover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπήκαν στην παραλία με το SUV και «έφαγαν» πρόστιμο 2.700 ευρώ

Έκανε την εμφάνισή της στις ελληνικές αντιπροσωπείες η νέα Jaguar F-Pace

Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Land Rover Defender

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης