Ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα ποια είναι η Daymak, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε. Πρόκειται για μιαΗ οροφή είναι με ηλιακά πάνελ για φόρτιση των μπαταριών. καναδέζικη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter η οποία αποφάσισε να κατασκευάσει τη δική της εκδοχή του… Polaris Slingshot βάζοντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία πάνω του.

Το Daymak Spiritus είναι ένα τρίτροχο αυτοκίνητο κινούμενο με ηλεκτροκινητήρα με τις επιδόσεις του να είναι απλώς συναρπαστικές. Ιδιαίτερα στην έκδοση Ultimate το αυτοκίνητο θα είναι  κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και θα μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100Km/h σε μόλις 1,8 δευτερόλεπτα! Οι μπαταρίες του θα έχουν χωρητικότητα 80kWh και η αυτονομία του θα ξεπερνάει τα 400 χιλιόμετρα. Η τιμή του μοντέλου θα είναι κοντά στις 145.000€ και η Daymak υπόσχεται ότι θα έχετε στα χέρια σας το ταχύτερο τρίτροχο στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Full carbon η έκδοση Ultimate του Spiritus.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει με στόχο τις 50.000 μονάδες

Η Daymak υπόσχεται και μια πιο ήπια έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το 2023. Οι επιδόσεις θα είναι Οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω!χαμηλότερες (0-100Km/h σε 6,9), όπως και η τιμή, που θα είναι κάτω από 20.000€ στην έκδοση Deluxe. Το πλαίσιο εδώ θα είναι ατσάλινο, ενώ η αυτονομία από τις μπαταρίες θα αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Ultimate, αλλά και η Deluxe του Spiritus θα είναι διαθέσιμες το 2023, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεκινήσει. Ήδη έχουν καταγραφεί 8.834 παραγγελίες με τον στόχο μέχρι τον Ιούλιο του 2021 να είναι οι 50.000 μονάδες.

Η Daymak ξεκαθαρίζει πως το Spiritus θα στρίβει σαν... καρτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ATV της Polaris με τους 181 ίππους

Καρτ πιο γρήγορο και από Formula 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης