Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια στο τιμόνι της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Audi και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, ο επικεφαλής της μάρκας, Νικόλας Μπέρναρντ, αποχωρεί στα τέλη του μήνα.

Η απόφαση έχει ήδη γίνει γνωστή στα στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση ενδέχεται να σταλεί στα Μέσα έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Νικόλας Μπέρναρντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλος άερας

Ο Νικόλας Μπέρναρντ, που βρέθηκε στην Audi τον Ιούλιο του 2015 (μετά τη Suzuki), κατάφερε να δώσει έναν H Audi έχει δώσει τη δυνατότητα ακόμα και στον απλό κόσμο να οδηγήσει και τα πιο ακριβά μοντέλα της!διαφορετικό αέρα στη γερμανική premium μάρκα δημιουργώντας εξωστρέφεια, ενώ παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα σε πελάτες και φίλους της μάρκας να οδηγήσουν αυτοκίνητα που έβλεπαν μόνο στα… χαρτιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το Audi on tour, η τοποθέτηση ακριβών μοντέλων στις εκθέσεις κ.ά. Ωστόσο αυτό που τον χαρακτήρισε ήταν το γεγονός ότι δεν ακολουθούσε την… πεπατημένη, αλλά με τους συνεργάτες του δημιουργούσε νέα και πιο σύγχρονα προϊόντα και στρατηγικές. Το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες επαγγελματικές του κινήσεις.

Το Audi On Tour έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς φίλους της μάρκας να οδηγήσουν ακόμα και τα πιο ακριβά μοντέλα της μάρκας...

Έχει κλείσει το όνομα

Όσον αφορά τη θέση του εμπορικού διευθυντή και marketing της Audi, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήδη έχει κλείσει το όνομα που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου και θα προέρχεται από εσωτερική μετακίνηση στην Kosmocar.

Η πορεία της Audi*
2020, 2.697 πωλήσεις
2019, 4.020 πωλήσεις
2018, 2.662 πωλήσεις
2017, 3.085 πωλήσεις
2016, 2.618 πωλήσεις
2015, 2.668 πωλήσεις
*2015-2020

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης