Η Alpine δε σταματά να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις του κορυφαίου της A110S και αυτήν τη φορά το κάνει Με 125.000€ συνδυάζεις ένα σπορ αυτοκίνητο με έναν πίνακα Αργεντινού ζωγράφουκαμβά για έναν Αργεντινό ζωγράφο. Ο Felipe Pantone συνεργάστηκε με τους ανθρώπους της Alpine προκειμένου να δημιουργήσει 4 μοναδικά A110S από τα οποία τα τρία θα βγουν προς πώληση.

Ο χρωματισμός του κάθε Alpine θα δίνει την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, ενώ ο Pantone θα βάλει σε κάθε ένα από τα τέσσερα αντίγραφα κάτι ξεχωριστό. Το βάψιμο θα γίνει στο χέρι με αποτέλεσμα να απαιτείται αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθεί το κάθε A110S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα τα έργα τέχνης έτσι και αυτό πρέπει να το κοιτάξεις με διαφορετική προοπτική.

Αλλαγές και στο πλαίσιο για πιο σπορ συμπεριφορά

Στον κινητήρα, η Alpine θα εξοπλίσει το μοντέλο με τον κορυφαίο 4κύλινδρο τούρμπο 1.8 λίτρων ο οποίοςΠιο σφικτές αναρτήσεις και ενισχύσεις στο πλαίσιο για το γρήγορο A110S αποδίδει 290 ίππους και 320Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι κορυφαίες με τα 0-100Km/h να έρχονται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 260Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ το πλαίσιο είναι ενισχυμένο και οι αναρτήσεις χαμηλωμένες. Η τιμή του κάθε Alpine A110S είναι στα 125.000€ και σε σχέση με τα 67.000€ που κάνει η βασική έκδοση τότε θα λέγαμε πως είναι λίγο ακριβό. Η τέχνη όμως πληρώνεται…

Κάθε ένα από τα 4 αυτοκίνητα θα έχει τη δική του ξεχωριστή πινελιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η έκδοση Legende GT του A110 είναι ο “Gentleman” της Alpine

Αλλαγή ονόματος για τη Renault Sport

Το νέο μονοθέσιο του Fernando Alonso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης