Ο Justin Bieber, διάσημος νεαρός καλλιτέχνης, απέκτησε καινούριο αυτοκίνητο το οποίο σίγουρα δεν είναι Πού να δείτε και το λεοπάρ Audi R8 του 26χρονου Bieber…κάτι απλό. Είναι μια Rolls Royce βγαλμένη από τα σχεδιαστήρια του περίφημου videogame Cyberpunk 2077, με πολύ φουτουριστική εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη πουθενά.

Κάτω από το εντυπωσιακό κουστούμι της West Coast Customs, εταιρείας που προχώρησε στην τροποποίηση του αυτοκινήτου, είναι μια Rolls Royce Wraith, την οποία είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στον Ryan Frielinghaus, ο οποίος έκανε τεράστια επιτυχία με την τηλεοπτική εκπομπή Pimp my Ride του MTV, αλλά τώρα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί αλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά έγινε χαμός στα social media με το Cyberpunk αυτοκίνητο του Bieber.

Ίσως να είναι ηλεκτρική αυτή η Rolls Royce

Παρ΄ όλα αυτά η WCC συνεχίζει να προχωράει σε απίστευτες μετατροπές, με τη Rolls Royce του Bieber να είναι τοΤο παλιό VW Beattle του Bieber έχει κάτω από το καπό έναν V8 κινητήρα! τελευταίο εκπληκτικό της δημιούργημα επηρεασμένη από το Cyberpunk. Το σχέδιο προέρχεται από ένα project της Rolls Royce, το 103CX, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2016 και έδειχνε πώς θα είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα το 2040. Ωστόσο ο 26χρονος Bieber θέλησε να εξιτάρει τη φαντασία των ανθρώπων της West Coast Customs ζητώντας τους να πειραματιστούν πάνω σε αυτό το σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό ή όχι. Το πιθανότερο είναι να είναι εξοπλισμένο με τον 6,6 λίτρων V12 κινητήρα των 632 ίππων, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές. Να προσθέσουμε ότι στη συλλογή του Bieber υπάρχει μια Ferrari Italia 458, ένα Audi R8, μια Cadillac CTS-V και μια Lamborghini μεταξύ άλλων…

Τη μετατροπή πραγματοποίησε η West Coast Customs...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κάθισμα της Rolls-Royce κοστίζει πάνω από 7.000 ευρώ

Εμπνευσμένα αυτοκίνητα στο Cyberpunk 2077

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης