Ο διάσημος Αμερικανός οδηγός αγώνων και θρύλος του Ghymkana, Ken Block δε συνεργάζεται πλέον με τη Ευκαιρία να γίνεις και εσύ ένας HooniganFord όπως είχαν ανακοινώσει οι δύο πλευρές στο ξεκίνημα του 2021.

Η συγκεκριμένη συνεργασία μας είχε χαρίσει μερικά από τα καλύτερα βίντεο που έχουμε δει ποτέ στο κομμάτι των extreme drift, ωστόσο τώρα οι δύο πλευρές θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και με τη F1 του Hamilton τα έβαλε αυτό το Ford Fiesta RX43

Ο Block μας χάρισε άφθονο θέαμα ντριφτάροντας με τα Ford

Ο Ken Block λοιπόν, με τη βοήθεια της LBI Limited αποφάσισε να πουλήσει τρία από τα σημαντικότερα Το Ford RS200 του 1986 είναι ένα πραγματικό Dream Car!μοντέλα Ford με τα οποία τον απολαύσαμε σε σόου Ghymkana. Τα τρία αυτά αυτοκίνητα έχουν ξεπεράσει τις 200 εκατομμύρια θεάσεις στο youtube από το 2010 μέχρι σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι λίγοι είναι εκείνοι που δεν τα έχουν δει έστω και μια φορά στη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα Ford Fiesta ST GYM3 του 2011 με το οποίο ο Block ξεκίνησε ουσιαστικά να παίρνει τεράστια νούμερα θέασης. Το συγκεκριμένο Fiesta πήρε μέρος στο τρίτο βίντεο της σειράς Ghymkana και έχει απόδοση περίπου 600 ίππους. Το δεύτερο όχημα είναι ένα Ford Fiesta ST RX43 το οποίο έχει βρεθεί από την Utah των ΗΠΑ μέχρι το Ντουμπάι, ενώ με αυτό κέρδισε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross. Μάλιστα με το συγκεκριμένο Fiesta ο Block τα έβαλε τον Lewis Hamilton, το αστέρι της Formula 1.

Μόλις 200 Ford RS200 πήραν έγκριση για να αγωνιστούν στο Group B του WRC

Το σπάνιο RS200 των 700 ίππων

Το τελευταίο όχημα είναι ένα σπάνιο Ford RS200 το οποίο είχε πάρει έγκριση στην κατηγορία Group B των Ράλι. Η απόδοσή του είναι 700 ίπποι και έχει αναβαθμιστεί από τη Hoonigan Racing. Όλα τα αυτοκίνητα βρίσκονται στο Michigan της Αμερικής και θα μπουν σε δημοπρασία από την LBI Limited.

Το βίντεο της παρουσίασης της δημοπρασίας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος το Mondeo – H Ford εστιάζει στην ηλεκτροκίνηση

Η Ford κάνει τη διαφορά και στο leasing

Τι κόντρα ήταν αυτή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης