Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο νικητής του πρώτου σύγχρονου Survivor ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός σε όλους μας και ως Ντάνος. Εκκεντρικός, δυναμικός και μαχητής, πάλευε μέχρι τέλους αφού σκοπός του ήταν να Ο Ντάνος έβγαλε τον… οδηγό αγώνων που κρύβει μέσα του! κερδίζει κάθε δοκιμασία στην οποία συμμετείχε. Πάντοτε έλεγε την αλήθεια και αυτό ενοχλούσε, όμως ο χαρακτήρας του ήταν αυτός και είχε το θάρρος όταν μιλάει, να κοιτάζει τον άλλον, στα μάτια. Το κοινό το αναγνώρισε και μόνο τυχαία δεν ήταν η επιτυχία του… 

Την ίδια εικόνα έχει και στην καθημερινή του ζωή. Είναι απλός και φιλικός ενώ το χιούμορ δεν λείπει από τη ζωή του. Ένα από τα χόμπι που έχει είναι τα αυτοκίνητα και στην κατοχή του έχει ένα Mitsubishi L200. Πρόκειται για ένα pick up όχημα το οποίο διαθέτει άπειρες δυνατότητες σε εκτός δρόμου συνθήκες και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη, αρκεί να το βάλεις στο κατάλληλο μέρος και να το δοκιμάσεις.

Δείτε το video με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στις… λάσπες (κάμερα: Χάρης Γκίκας)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βουτήξαμε στη λάσπη

Έτσι λοιπόν, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Mitsubishi L200 επισκεφτήκαμε την πίστα 4×4 Ακόμα και με ασφάλτινα ελαστικά κάναμε πράγματα που δεν τα πιστεύαμεAttart Off Road Park που βρίσκεται στην Κερατέα για να κάνουμε μία διαφορετική δοκιμή. Με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Στέφανου Αττάρτ, βουτήξαμε… στη λάσπη, περάσαμε εμπόδια, κατεβήκαμε κλίση 47 μοιρών και δοκιμάσαμε σε πολύ extreme καταστάσεις τις δυνατότητες του ιαπωνικού μοντέλου.

Το αυτοκίνητο άλλαξε… χρώμα από τη λάσπη και κινήθηκε ακόμα και με ασφάλτινα ελαστικά εκτός δρόμου χωρίς δυσκολία. Τελικά μαζί με τον Γιώργο όπως… ατσαλάκωτοι μπήκαμε, έτσι ακριβώς βγήκαμε έχοντας ευχαριστηθεί την συμβίωση με ένα τέτοιο όχημα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Η... ομάδα πετάει!!!

Όπως θα δείτε και στο video κάναμε πολλά πλάτς με το Mitsubishi L200 το οποίο αποδείχτηκε πολύ σκληροτράχηλο...
Με τα... παπούτσια στο χέρι!
Ακόμα και άλογα συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας!
Νερό, λάσπη, τετρακίνηση... zougla!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης