Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Gladiator είναι το νέο μοντέλο της Jeep το οποίο θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για ένα όχημα της κατηγορίας pick up το οποίο… προκαλεί με την αισθητική του αλλά και με τις καινοτομίες που διαθέτει και δίνουν τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να το μεταμορφώνει ακόμα και σε… cabrio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jeep Gladiator θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας λίγο πριν από το Πάσχα

Κινητήρας diesel V6 3.0 λίτρων

Στην Ελλάδα θα δούμε την έκδοση με τον V6 κινητήρα diesel ο οποίος έχει χωρητικότητα 3.0 λίτρα, αποδίδει Το Gladiator θα κυκλοφορήσει με ένα μηχανικό σύνολο και δύο εκδόσεις…264 ίππους και παράγει 600Nm ροπή.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει την τετρακίνηση που επιθυμεί από έναν έξτρα λεβιέ που βρίσκεται δίπλα από αυτόν του αυτόματου κιβωτίου. Με αυτό το μηχανικό σύνολο θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μία σπορ και μία δεύτερη (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Overland) που θα έχει πιο πολυτελή χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές κάτι που θα κάνει η εισαγωγική εταιρεία τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, η αρχική τιμή θα κυμαίνεται κοντά στα 55.000 ευρώ και δεν θα διαφέρει σημαντικά στις δύο προαναφερθείσες εκδόσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς το Πάσχα αναμένεται στην Ελλάδα το Jeep Gladiator

Αυτά είναι τα κορυφαία μοντέλα της Jeep

Το Jeep που θέλεις να οδηγείς

 

Το εσωτερικό του αμερικάνικου pick up

 

Η καρότσα μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές έως 1.000 λίτρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης