Η Bugatti παρουσίασε μια νέα έκδοση της επιβλητικής Chiron την οποία ονομάζει Super Sport. Πρόκειται Τα ελαστικά είναι τα Michelin Sport Cup 2 που είναι σχεδιασμένα για ταχύτητες 500Km/h!για μια πιο «ήπια» έκδοση δρόμου η οποία όμως είναι πιο ακριβή, πιο δυνατή και σίγουρα πιο σπάνια καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 60 μονάδες.

Ο κινητήρας της Chiron Super Sport είναι ο γνωστός W12 τούρμπο των 8.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει περίπου 100 ίππους περισσότερους από την έκδοση 300+. Χάρη στους μεγαλύτερους υπερσυμπιεστές η απόδοση φτάνει τους 1.576 ίππους και η ροπή τα 1.600Nm. Οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα καθώς τα 0-200Km/h έρχονται σε 5,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 440Km/h!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακρύτερο κατά 25 εκατοστά το πίσω μέρος για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Μόλις 60 Chiron Super Sport θα κατασκευαστούν

Η κίνηση στο Chiron μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς με το πλαίσιο να είναι αναβαθμισμένος για Τα 0-300Km/h έρχονται σε 12,1 δευτερόλεπτακαλύτερη συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες. Οι αναρτήσεις είναι πιο σφιχτές σε ρύθμιση και το τιμόνι με μικρότερη ακτίδα δράσης προσφέροντας περισσότερη σταθερότητα στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ανταπεξέλθει στις τεράστιες ταχύτητες το αεροδυναμικό πακέτο είναι ειδικά σχεδιασμένο με αλλαγές κυρίως στο πίσω μέρος. Η ουρά του αυτοκινήτου είναι μακρύτερη κατά 25 εκατοστά και ο διαχύτης πίσω είναι καλύτερα σχεδιασμένος. Το σύστημα εξάτμισης καταλήγει σε 4 τεράστιες απολήξεις, ενώ οι τροχοί είναι αλουμινίου με ειδική επεξεργασία σε μηχανισμό διαμαντιού. Η τιμή του Chiron Super Sport προκαλεί ίλιγγο καθώς φτάνει τα 3.140.000€!

Μπορεί να πληρώνεις πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η πολυτέλεια δε θα σου λείψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμη η Bugatti La Voiture Noire των 11 εκατομμυρίων ευρώ!

Aυτή η Bugatti έχει κάνει 74.000 χιλιόμετρα δοκιμών

Απίστευτη κόντρα μεταξύ της Bugatti Chiron και του μαχητικού Rafale

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης