Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία των pick up οχημάτων παρουσιάζει μεγάλη άνθηση στην ελληνική αγορά.

Τα συγκεκριμένα οχήματα μπορούν και καλύπτουν πολλές ανάγκες ενώ καταφέρνουν να συνδυάζουν την πολυτέλεια, την οδηγική συμπεριφορά και θυμίζουν εσωτερικά επιβατικό αυτοκίνητο.

To νέο Toyota Hilux με τον κινητήρα των 2.8 λίτρων και τους 204 ίππους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα πιο δυνατή έκδοση

Ένα από τα πιο δυναμικά pick up της αγοράς και με μεγάλη απήχηση, είναι το Toyota Hilux το οποίο είναι Η νέα έκδοση του Hilux είναι πιο δυναμική καθώς ακολουθεί την τάση…πλέον διαθέσιμο με κινητήρα diesel χωρητικότητας 2.8 λίτρων ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και παράγει 500Nm ροπή.

Το ιαπωνικό  μοντέλο που κυκλοφορεί στην 8η του γενιά διαθέτει έντονη προσωπικότητα που το καταλαβαίνεις από την εξωτερική σχεδίαση που πλέον είναι πιο δυναμική και με έντονα χαρακτηριστικά.

Επιπλέον η καμπίνα των επιβατών εφοδιάζεται με πολύ προηγμένα τεχνολογικά συστήματα αλλά και συστήματα ασφαλείας που κάνουν τους επιβάτες να αισθάνονται περισσότερο την αίσθηση του επιβατικού οχήματος.

Ο Δήμος Αδάμης γνωστός στο χώρο του ψαροντούφεκου ως Spearfishing Life μαζί με το προσωπικό του Toyota Hilux, ένα από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα με το νέο μηχανικό σύνολο των 2.8 λίτρων

Spearfishing Life…

Ένα από τα πρώτα Toyota Hilux με τους 204 ίππους που ήδη κυκλοφορούν στην Ελλάδα βρίσκεται στα χέρια Ένα από τα πρώτα Hilux απέκτησε ένας από τους κορυφαίους ψαροντουφεκάδες στην Ελλάδα….ενός κορυφαίου ψαροντουφεκά με αρκετά παγκόσμια ρεκόρ στο ενεργητικό του.

Ο λόγος για τον Δήμο Αδάμη ο οποίος διατηρεί και δικό του κανάλι στο YouTube το οποίο μπορείτε να βρείτε με την ονομασία Sprearfishing Life.

Συναντήσαμε τον Δήμο και μας μίλησε για το νέο του όχημα αλλά και το λόγο που το επέλεξε για να μπορεί να καλύπτει τις επαγγελματικές και προσωπικές του ανάγκες. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, η καρότσα του Hilux έκλεισε με εργοστασιακό κουβούκλιο, το οποίο κοστίζει με την άδεια από το υπουργείο κοντά στα 5.000 ευρώ.

Το κουβούκλιο της καρότσας με αγορά και άδεια κόστισε σχεδόν 5.000 ευρώ...

Επιδόσεις και… τιμές

Να σημειώσουμε πως το νέο Toyota Hilux στην κορυφαία του έκδοση διαθέτει εξελιγμένα συστήματα Το Hilux διατίθεται με μονή αλλά και διπλή καμπίνα..τετρακίνησης ενώ από πλευράς επιδόσεων, το 0-100χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 10,7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 175χλμ./ώρα.

Η τιμή της απλής έκδοσης με κινητήρα 2.4 λίτρα και 150 ίππους (και μονοκάμπινο) ξεκινά από τα 26.160 ευρώ ενώ η διπλοκάμπινη έκδοση με τον κινητήρα των 2.8 λίτρων και τους 204 ίππους είναι διαθέσιμη από 37.870 ευρώ.

*Ευχαριστούμε τον Δήμο Αδάμη για την παραχώρηση του Toyota Hilux

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Toyota Hilux πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε το video με το νέο Toyota Hilux των 204 ίππων…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης