Η Bentley παρουσίασε μια νέα έκδοση του πολυτελούς SUV της Bentayga με πιο σπορ στήσιμο στις Τα εμπρός καθίσματα έχουν έξτρα στήριξη, φυσικά με επένδυση δέρματος και αλκαντάρα αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά συστήματα. Η Bentayga S έρχεται για εκείνους που θέλουν μια πιο αθλητική συμπεριφορά από το premium μοντέλο για να καλύψουν ακόμα και τη θέληση για ένα track day σε κάποια πίστα.

Η νέα Bentayga S είναι εφοδιασμένη με τον γνωστό V8 κινητήρα 4.0 λίτρων τούρμπο ο οποίος αποδίδει 540 ίππους και 770 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές με τα 0-100km/h να έρχονται σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 290 Km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιβλητικό SUV με σπορ αισθητική που την καταλαβαίνεις από όποια πλευρά και αν το κοιτάξεις.
Η τιμή της Bentayga S είναι πάνω από 200.000€!

Σημαντικές αλλαγές έχουμε στις αναρτήσεις. Οι αναρτήσεις αερίου έρχονται με καινούριες ρυθμίσεις Το νέο σύστημα εξάτμισης έχει αναβαθμίσει πολύ και τον ήχο του V8παρέχοντας 15% περισσότερη στιβαρότητα στο Bentayga S, είναι πιο σκληρές και πιο χαμηλές για καλύτερη συμπεριφορά στη γρήγορη οδήγηση. Νέα είναι η ρύθμιση του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης, ενώ έχει γίνει πιο αιχμηρό και το σύστημα που φρενάρει τον εσωτερικό τροχό στη διάρκεια της στροφής για ακόμα πιο επιθετική προσέγγιση.

Εξωτερικά, αντιλαμβάνεσαι αμέσως πως αυτή είναι η έκδοση S με τους μεγάλους τροχούς των 22 ιντσών, τις νέες απολήξεις της εξάτμισης και τις μαύρες πινελιές σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου. Η τιμή της Bentley Bentayga S είναι στις 208.000€, λίγο ακριβό για να το βάλεις στην πίστα δε νομίζεται;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυτέλεια ξεχειλίζει στο εσωτερικό αυτής της Bentley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bentley Flying Spur: Βελτιώνοντας το άριστο

Bentley Continental GT Speed Convertible: Το απόλυτο όχημα για το καλοκαίρι

Η Bentley ανεβαίνει στο Pikes Peak

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης