Το video με το ιπτάμενο Ford Ranger Raptor και δίπλα στον… ατλαντικό ωκεανό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 20:43
Το video με το ιπτάμενο Ford Ranger Raptor και δίπλα στον… ατλαντικό ωκεανό

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Στο Μαρόκο πραγματοποιήθηκε η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Ford Ranger Raptor, ενός ιδιαίτερου pick Είναι απίστευτο με πόση ευκολία το Raptor κινείται εκτός δρόμου (φυσικλα και εντός...)up με κύρια χαρακτηριστικά την σπορ σχεδίαση, την οδηγική συμπεριφορά, την ποιότητα κατασκευής αλλά και τις ικανότητες που έχει σε πολύ σκληρή χρήση εκτός δρόμου.

Το zougla.gr βρέθηκε στο Μαρόκο για μία πρώτη οδηγική εμπειρία. Σε αυτή την ξεχωριστή χώρα είχαμε την ευκαιρία να κινηθούμε σε μέρη με πολλές ιδιομορφίες (άμμο, πέτρες, ανώμαλα εδάφη κ.ά.) και να διαπιστώσουμε τις ικανότητες που έχει, όχι μόνο να κινείται άνετα και εύκολα εκτός δρόμου, αλλά και πολύ γρήγορα.

Για να οδηγήσουμε το νέο Ford Ranger Raptor ταξιδέψαμε μέχρο το Μαρόκο...

 

Στα 55.800 ευρώ

Δείτε παρακάτω, το video που κάναμε ακριβώς δίπλα στον… ατλαντικό ωκεανό και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Να σημειώσουμε πως σε αυτή ακριβώς της μορφή και με αυτόν τον εξοπλισμό θα κυκλοφορήσει το μοντέλο και στην Ελλάδα,  στην τιμή των 55.800 ευρώ.

Στο συγκεκριμένο video θα πάρετε και μία γεύση από τα άλματα που μπορεί εύκολα και χωρίς ζημιές να κάνει ο οδηγός και φυσικά να του αφήσει ένα τεράστιο χαμόγελο.

*θα ακολουθήσει και άλλο video από το ταξίδι μας στο Μαρόκο


Διαβάστε επίσης: Ford Ranger Raptor: Λιώνουμε… στο Μαρόκο το πιο σκληροτράχηλο pick up

 

Δείτε το video με το Ford Ranger Raptor που οδηγήσαμε στο Μαρόκο...

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 19:37