Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Αφού η Lamborghini παρουσίασε πέρυσι στο Pebble Beach την ανανεωμένη Urus για την κορυφαία έκδοση Performante, σήμερα μας συστήνει και τη νέα «βασική» S με περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα λοιπόν Urus S έρχεται γεμάτη αξεσουάρ αλλά και με δυνατότητα για πολλές customization επιλογές που θα δίνουν στον αγοραστή τη δυνατότητα να βάλει τη προσωπική του πινελιά. Ανάμεσα στη λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε 22άρες ή 23άρες ζάντες, glossy ή ματ απολήξεις της εξάτμισης, οροφή από ανθρακόνημα, διαφορετικό φινίρισμα σε καπό και πολλά ακόμη. 

Με τον ίδιο κινητήρα αλλά λίγο πιο αργή από την Performante

Η ανανεωμένη «βασική» Lamborghini Urus S εξακολουθεί να εξοπλίζεται με τον ίδιο V8 twin-turbo κινητήρα 4λτ. απόδοσης 666 ίππων και 850 Nm ροπής που χρησιμοποιεί και η κορυφαία Performante. Σε αυτή τη περίπτωση όμως, τα επιπλέον 47 κιλά την κάνουν ελάχιστα πιο αργή και το 0-100 έρχεται σε 3.5 δευτ. αντί για 3.3δευτ. με την τελική να παραμένει στα 305χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη είδηση όμως παραμένει η Plug-in υβριδική έκδοση της Urus που σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες είναι σχεδόν έτοιμη και είναι θέμα χρόνου η επίσημη παρουσίαση της. Να θυμίσουμε πως η εταιρία έχει δηλώσει πως θέλει να έχει πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα μέχρι το 2024.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης