H Fοrd είναι, πλέον, ο μόνος κατασκευαστής ο οποίος έχει στην κατοχή του δύο χρυσές διακρίσεις στις κατηγορίες Van ενός και δύο τόνων. Τις δύο αυτές διακρίσεις έχουν πάρει τα μοντέλα Transit Custom και Transit, με το Transit να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία από οποιοδήποτε όχημα της δοκιμής. 

Σημαντικός λόγος για το Ford Transit Custom, που οδήγησε στη διάκριση, ήταν το αναπτυγμένο σύστημα ασφαλείας Seat Belt Reminder, το οποίο εμπεριέχεται στον βασικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέες αναβαθμίσεις που έρχονται στο Transit Custom από το 2022, εκτός του νέου χρώματος Grey Matter, είναι το νέο Digital Rear View Mirror, το οποίο προσφέρει διπλάσιο πεδίο ορατότητας πίσω θέασης, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον οδηγό όταν είναι περιορισμένη η ορατότητα.

Οι πελάτες panel van μπορούν επίσης να παραγγείλουν ράγες οροφής τύπου airline με φωτισμό LED για ευκολότερη πρόσδεση φορτίων, καθώς και ένα προαιρετικό, διπλό πάτωμα φόρτωσης με υποδαπέδια συρτάρια, κατάλληλα για οχήματα με κοντό και μακρύ μεταξόνιο. 

Όσον αφορά τους κινητήρες, η Ford παρουσιάζει για τα μοντέλα Transit Custom kombi, Tourneo Custom και Transit Nugget μια νέα έκδοση 150 ίππων του κινητήρα 2.0L EcoBlue diesel. Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα των 48-volt της Ford για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στην πόλη μέχρι 5,9%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα  Transit Custom van και το μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo Custom είναι τα best sellers οχήματα της Ford στην Ευρώπη φέτος, με 117.014 ταξινομήσεις τους πρώτους εννέα μήνες του 2021.

Ford Transit Custom Trend 320 150 PS 2.0L EcoBlue Hybrid με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επίσημες τιμές κατανάλωσης από 7,2 l/100 km και εκπομπών CO 2 από 188 g/km WLTP.

Ford Tourneo Custom Trend 320 150 PS 2.0L EcoBlue Hybrid με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επίσημες τιμές κατανάλωσης από 7,5 l/100 km και εκπομπών CO 2 από 195 g/km WLTP.

Transit Custom Nugget 150 PS 2.0L EcoBlue με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επίσημες τιμές κατανάλωσης από 7,3 l/100 km και εκπομπών CO 2 από 192 g/km WLTP.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης