Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

H βραζιλιάνικη εταιρεία Embraer κατασκευής επιβατικών αεροσκαφών συνεργάστηκε με την Porsche, προσφέροντας ένα μοναδικό πακέτο που θα εκτιμήσουν δεόντως οι εκλεκτοί πελάτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος, λοιπόν, αποκτήσει το ιδιωτικό αεροσκάφος Phenom 300E Jet θα λάβει δωρεάν μια ειδική έκδοση της πανίσχυρης 911 Turbo S, η οποία τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο boxer κινητήρα απόδοσης 650 ίππων και 800 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στα ίδια χρώματα με το τζετ και συγκεκριμένα στις αποχρώσεις «Platinum Silver Metallic» και «matt Jet Grey Metallic». Φέρει χειροποίητα γραφικά σε «Brilliant Chrome» και «Speed Blue», αποκλειστικές ζάντες, το αεροδυναμικό πακέτο «Sport Design package» και τα χαρακτηριστικά λογότυπα.

Στην καμπίνα του sportcar ξεχωρίζουν το σχέδιο Duet, που απεικονίζει φτερό αεροσκάφους, η πλακέτα limited edition και το φωτιζόμενο «No step», που εμφανίζεται στα μαρσπιέ όταν ανοίγουν οι πόρτες.

Οι επιφάνειες του σαλονιού της 911 Turbo S καλύπτονται από μαύρο ή μπεζ δέρμα, alcantara και ανθρακονήματα, ενώ στον χρονογράφο «1919 UTC Globetimer Embraer» εμφανίζεται ένας τεχνητός ορίζοντας, εμπνευσμένος από το αντίστοιχο όργανο του αεροσκάφους.

Παράλληλα με το αεροσκάφος και το όχημα, ο τυχερός -και προφανώς πάμπλουτος- κάτοχος θα λάβει και ένα σετ αποσκευών με την υπογραφή της Porsche Design.

Όσο για την τιμή του Embraer Phenom 300E Jet, ούτε λόγος να γίνεται. Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν μόνο ότι η προσφορά ισχύει για τους 10 πρώτους πελάτες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης