Έχοντας κατακτήσει το 2019 την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα στα ελαφρά επαγγελματικά αυτοκίνητα (LCV), η Fiat Professional ενισχύει περαιτέρω την γκάμα της διαθέτοντας το αναβαθμισμένο Talento τόσο στην έκδοση Van όσο και στην 9θέσια Combi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Talento αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς προτάσεις στην κατηγορία των μεσαίων Van αλλά και των οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, χάρη στην ευρυχωρία, τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και άνεσης που προσφέρει, καθώς και το χαμηλό κόστος χρήσης.

Τροφοδοτείται από τον καινούργιο δίλιτρο EcoJet κινητήρα προδιαγραφών Euro6d-Temp, ο οποίος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος (120 ίπποι/320 Nm ροπής και 145 ίπποι/350 Nm), εμφανίζοντας μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 11% σε σχέση με τον 1.600άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκδοση Combi οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 90 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, ενώ στις τέσσερις επαγγελματικές εκδόσεις ο ωφέλιμος όγκος κυμαίνεται από 5,2 έως και 8,6 κυβικά μέτρα και το ωφέλιμο βάρος από 1.058 έως 1.191 κιλά.

Με δεδομένη τη σημαντικότητα του κλάδου του τουρισμού για τη χώρα μας, η διαμόρφωση του Talento Combi ΜΥ2020 είναι ιδανική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο.

Οι τιμές του Talento Van ξεκινούν από 24.700 ευρώ, με τη FCA Greece να προσφέρει άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης με μέγιστη διάρκεια αποπληρωμής 48 μήνες και πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης