Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Φρεσκαρισμένο αισθητικά, διαθέσιμο για πρώτη φορά με προβολείς full-LED Matrix, πιο αποδοτικούς κινητήρες και αναβαθμισμένα off-road χαρακτηριστικά, το Kodiaq συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την εμπορική του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skoda ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό το εξαιρετικό μεγάλο SUV της γκάμας της, το οποίο αναμένεται να Σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.λανσαριστεί στη χώρα μας μέσα στο καλοκαίρι.

Το αυτοκίνητο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, διαθέτοντας την εξαγωνική μάσκα, πιο λεπτά φωτιστικά σώματα, διακοσμητικά αλουμινίου, γυαλιστερό μαύρο πίσω σπόιλερ και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και θόλους των τροχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα προσφέρεται σε πενταθέσια και επταθέσια διάταξη στα επίπεδα εξοπλισμού Active, Ambition και Style, καθώς και σε εκδόσεις SPORTLINE και L&K. Φυσικά, δεν θα λείπει η έκδοση RS με τα σπορτίφ στοιχεία και τις ζάντες 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί νέα διακοσμητικά, πρόσθετες ραφές και το εκτεταμένο φάσμα λειτουργιών του ατμοσφαιρικού φωτισμού LED. Τα εργονομικά καθίσματα με διάτρητο δέρμα και ηλεκτρική ρύθμιση πολλαπλών σταδίων, εξαερισμό και λειτουργία μασάζ είναι διαθέσιμα στα έξτρα.

Η ψηφιακή οθόνη και το Virtual Cockpit των 10,25 ιντσών προβάλλουν κάθε πληροφορία στον οδηγό, με το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδηγού να περιλαμβάνει τη βελτιωμένη έκδοση του «Crew Protect Assist», διαθέτοντας επιπλέον αισθητήρες ραντάρ στο πίσω μέρος, για έγκαιρη προειδοποίηση σε κίνδυνο σύγκρουσης.

Επίσης υπάρχει το «Travel Assist», τα «Predictive Cruise Control» και «Adaptive Lane Assist», το «Traffic Sign Recognition» και όλες οι «Simply Clever» λεπτομέρειες. Όσο για τους χώρους, παραμένουν κορυφαίοι. Το πορτμπαγκάζ στην πενταθέσια διάταξη έχει όγκο 835 λίτρων(!) και στην επταθέσια 270 λτ.

 

Από 150 έως 245 ίππους

Κάτω από το καπό βρίσκονται οι βενζινοκινητήρες 1.5 TSI και 2.0 TSI της σειράς EVO του VW Group, απόδοσης 150 και 190 ίππων, ο δίλιτρος diesel της ίδιας οικογένειας με ισχύ 150 και 200 ίππους και ο πανίσχυρος 2.0 TSI της έκδοσης RS με τους 245 ίππους.

Τα μηχανικά σύνολα χαρακτηρίζονται για την άφθονη ισχύ, την αποδοτική λειτουργία και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Οι τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού του ανανεωμένου Skoda Kodiaq θα ανακοινωθούν από την Kosmocar το επόμενο διάστημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στόχος της Skoda να μπει στο Top5 των κατασκευαστών της Ευρώπης

Θέλετε να μάθετε τι είναι η ηλεκτροκίνηση;

Το νέο Skoda Enyaq iV μάς άφησε έκπληκτους

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης