Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δυναμικό, σπορτίφ και πολύ γρήγορο. Ταυτόχρονα απόλυτα χρηστικό και μοντέρνο. Το περιβόητο τμήμα «N division» της κορεατικής φίρμας δημιούργησε μια ακόμη εντυπωσιακή τετράτροχη κατασκευή, γοητεύοντας τους οδηγούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος διαχύτης με απολήξεις που κλέβουν την παράσταση.

Πρόκειται για το πρώτο Ν μοντέλο της Hyundai σε τύπο αμαξώματος SUV. Ένα αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο με ισχυρή εμφάνιση. Το κορυφαίο Kona φέρει νέο bodykit που αποτελείται από μεγαλύτερους προφυλακτήρες, επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, σπόιλερ, διαχύτη, μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης, ελαφρύτερες ζάντες και πτέρυγα στην οροφή. Κινητήρας 2.0 T-GDI και 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Τα φρένα είναι ενισχυμένα, οι αναρτήσεις πιο σκληρές και το σύστημα διεύθυνσης πιο άμεσο. Κάτω από το καπό του Kona N βρίσκεται ο δίλιτρος turbo κινητήρας, ο οποίος συνδυάζεται είτε με εξάρι μηχανικό κιβώτιο είτε με το καινούριο αυτόματο N-DCT 8 σχέσεων. Η εταιρεία δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με την ιπποδύναμη, αλλά λογικά το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 250 και 280 ίππους, όπως ακριβώς το i30 N.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την κίνηση, πιθανότατα μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς. Στο εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνεται στάνταρ το σύστημα Launch Control για καλύτερες επιταχύνσεις, καθώς και η σπορ εξάτμιση με εκπληκτικό ήχο, όπως υποστηρίζει η Hyundai.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά θα κάνουν τα σπορ καθίσματα, το τριάκτινο τιμόνι και οι αναβαθμισμένες ψηφιακές οθόνες της φίρμας.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου, τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά και φυσικά πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες θα δοθούν τις επόμενες μέρες.

 

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το ανανεωμένο Hyundai i30 N;

Οι τιμές του Hyundai Kona N Line στην Ελλάδα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης