Περιγράφεται ως ένα από τα καλύτερα ελαστικά που έχουν φτιαχτεί ποτέ. Σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε με βάση τη φιλικότητα προς το περιβάλλον και την απόδοση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μικρά SUV με συμβατικούς κινητήρες, όσο και σε υβριδικά ή ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Εξαιρετικό στο φρενάρισμα και στο βρεγμένο Το νέο ελαστικό Michelin e.PRIMACY είναι το κορυφαίο όσον αφορά στην αντίσταση κύλισης, συμβάλλοντας σημαντικά στη  μείωση των εκπομπών ρύπων του οχήματος και συγχρόνως στην αύξηση της αυτονομίας και ειδικά των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν για παράδειγμα έχετε ένα compact SUV στην κατοχή σας με συμβατικό κινητήρα βενζίνης και τοποθετήσετε το νέο e.PRIMACY, η κατανάλωση καυσίμου θα μειωθεί έως και 0,21 λτ. καυσίμου στα 100 χιλιόμετρα, δηλαδή θα κερδίσετε 80 ευρώ κατά τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η χρήση του συγκεκριμένου ελαστικού μπορεί να αυξήσει την αυτονομία έως 7% σε μια πλήρη φόρτιση, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του.

Τελευταίο και πολύ σημαντικό, είναι πως εξοικονομεί περίπου 174 κιλά εκπομπών ρύπων CO2, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιδόσεις και φρενάρισμα

Από τα καλύτερα ελαστικά που κυκλοφορούν στην αγορά

Εκτός από φιλικό προς το περιβάλλον, το νέο ελαστικό της Michelin είναι και εξαιρετικά αποδοτικό στον δρόμο. Στην ενεργειακή αποτελεσματικότητα έλαβε την ανώτατη διάκριση «Α), ενώ για το φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα βαθμολογήθηκε με «Β». Αυτόν τον συνδυασμό, με αξιολόγηση A στην αντίσταση κύλισης και Α ή Β στην πρόσφυση, την παρέχει κάτω από το 1% των ελαστικών που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά.

Με βάση τις δοκιμές, το e.PRIMACY προσφέρει υψηλού επιπέδου επιδόσεις στους οδηγούς και μάλιστα σε όλο τον κύκλο ζωής της τετράδας των ελαστικών.  Αυτό έχει επιτευχθεί με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας «MaxΤouch Construction».

Η γαλλική εταιρεία κατάφερε να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό: να φτιάξει ένα ελαστικό που λειτουργεί το ίδιο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο, κατανέμοντας ομοιόμορφα τις δυνάμεις επιτάχυνσης κι επιβράδυνσης.

Στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν, ένα σετ e.PRIMACY που είχε διανύσει 30.000 χιλιόμετρα,   κατέγραψε την ίδια επίδοση στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα με ένα καινούριο. Αυτό σπάνια το συναντάς σε ελαστικό.

 

Διαστάσεις και αυτοκίνητα

Από πλευρά διαστάσεων καλύπτει κάθε απαίτηση. Διατίθεται σε 56 μεγέθη από 15 έως 20 ίντσες για όλους τους τύπους οχημάτων, είτε μιλάμε για βενζινοκίνητα, είτε για diesel, είτε για υβριδικά, είτε για ηλεκτρικά.

Ορισμένοι από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων του κόσμου, από τη Citroen έως την Toyota, το έχουν επιλέξει ως πρώτη τοποθέτηση στα μοντέλα τους. Παράδειγμα, το συναντάμε ήδη στα καινούρια C4 και C5 Aircross, στο Aygo, στο πολυτελές DS4 Crossback και σε διάφορα άλλα αυτοκίνητα.

 

Η Michelin κάνει τη διαφορά

Για να είναι ένα ελαστικό απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, δεν αρκεί μόνο να έχει χαμηλή αντίσταση κύλισης και να ενθαρρύνει τη μετάβαση στην κινητικότητα χαμηλών εκπομπών, αλλά να παρέχει και ουδέτερο ισοζύγιο CO2 τη στιγμή που το αγοράζει ο πελάτης, όπως ακριβώς κάνει η Michelin με το e.PRIMACY.

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα ελαστικό το οποίο συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου, είναι αθόρυβο, επιδεικνύει αξιοσημείωτη πρόσφυση στην άσφαλτο, απαράμιλλη αντοχή και συνάμα είναι βιώσιμο, η νέα πρόταση της Michelin αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να αναφέρουμε ότι, όποιος αγοράσει ένα σετ ελαστικών e.PRIMACY μέσα στον Απρίλιο, θα λάβει δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για το Πλαίσιο (για 14-17 ίντσες) ή 60 ευρώ (για 18+ ίντσες). Ταυτόχρονα, θα μπει στην εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο NILOX DOC X7.

Συμμετοχή δηλώνεις εδώ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης